Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fej nélküli portrék

A 19. században még nyoma sem volt a photoshopnak, de a képek manipulálásához már értettek. Egy időben divat volt a fej nélküli portrék készítése. Egy kis gyűjtemény a bizarr képekből.

Tovább


24 karátos cigarettapapír

Ha valaki mutogatni akarja, hogy mennyi rengeteg sok pénze van, és már nem tudja hogyan tegye, azoknak ajánlom a 24 karátos cigarettapapírt.

Tulajdonképpen nem is papír, hanem egy nagyon vékony aranylap.

Tovább


Elhagyott western világ

Elhagyott díszletváros a spagetti western fénykorából. Ezen a helyen több mint kétszáz filmet forgattak a hatvanas és hetvenes években. A korszak legnagyobb sztárjai fordultak meg itt. Itt csapott össze, a jó, a rossz és a csúf, de megfordult itt Henry Fonda és Elizabeth Taylor is. De a western kiment a divatból, a Fort Bravo Texas Hollywood Film Studio végleg bezárta kapuit. Ma már csak turisták sétálnak az utcákon.

Tovább


Vegasi ház titka

A fény városának egyik külvárosi háza évtizedes titkot rejt.

Las Vegas, Nevada. A csillogás és kaszinók városának van egy kevésbé reklámozott, normális arca is. Külvárosok, ahol az átlagemberek élnek.

Ilyen kertvárosi utca a Spencer street is. A 3970-es szám alatti ház sem különbözik sokban az környék többi házától.

Tovább


Miért ne higgy a szemednek?

Nézd meg az első képet. mit látsz?

És mi történik valójában?

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Megennék egy lovat

Napi videó:   Barátság

Napi fotó:  Rossz ruhatervezés

Tovább


Félresikerült mentés

A belga kikötőben a vízbe hajtott egy autó. A kiemelést a parton megörökítette egy fotós. A mentési kísérletekről nekem valahogy az állami beavatkozások jutnak az eszembe.

Tovább


Lélegzetállító mászás a Half Dome-ra

Lélegzetállító mászás Amerika egyik legszebb csúcsáig.

A kaliforniai Yosemite Nemzeti Park az Egyesült Államok második nemzeti parkja.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Legszebb campusok

Lehet, hogy nem ide járt Harry Potter, de némelyik csaknem olyan.

Tovább


Jaguár krokodilra vadászik

Elképesztő fotósorozat két ragadozó találkozásáról:

Tovább


Meg lehet ezt jól is csinálni

A csömöri általános iskola a község legforgalmasabb főutcáján áll. Ráadásul domboldal és dupla kanyar is veszélyesebbé teszi a közlekedést. Bár 30-as tábla lassítaná a tempót, sajnos az autósok egy része nem csökkenti a sebeségét ezen a szakaszon sem. A helyzet az évek folyamán tarthatatlanná vált, akárcsak az út állapota. Idén augusztusban végre eljött az útfelújítás ideje, és a veszélyhelyzetet több, látványos és praktikus megoldással orvosolták.

A sebességkorlátozásra itthon még alig látott, színes útfestés figyelmeztet.

Az útra festett gyalogosátkelő-tábla is a veszélyre figyelmeztet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog