Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ágyból nézni az elefántitatót

Zanbiában, az Alsó Zambezi Nemzeti Parkban áll ez a különleges luxus apartman a Chongwe folyó partján. A ház és a környezet önmagáért beszél. Az ágyból nézni hajnalban a folyóból ivó állatokat, vagy a fürdőző elefántokat, nem mindennapi élmény. Napi bérleti díja 2000 dollárról indul.

Tovább


Bőr nélküli testek

Nem kell megijedni, nem horror, és nem is bűntény. Ezek oktatási eszközök.

Ezek a testek nem valódiak, csak annak látszanak.

Tovább


Medve és az autó

Szakemberek régóta mondják, ha olyan helyre megyünk kirándulni, ahol medvék is élnek, semmilyen ételt ne hagyjunk az autóban. A macik mindenáron megszerzik a csemegét, ha megérzik az illatát. Megérzik, mert kiváló a szaglásuk. Ez a család így is tett, azonban az ülés alá becsúszott egy csomag cukorka. Mikor visszaértek a túrázásból, ezt találták.

Tovább


Ettől szép az ősz

Ragadd meg a hangulatot.

Tovább


Tökéletes fürdőszobák

Környezet, dizájn és életérzés felső fokon.

Tovább


Drogkartell a Facebookon

Ahogy mondani szokták a maffiózó is csak ember, és a kartellek tagjai is ugyanúgy használják a Facebookot, mint bármelyik más ember. Az egyetlen aprócska különbség hogy nem kutyával, telefonnal, meg kajákkal pózolnak, hanem pénzzel, fegyverrel, és droggal.

Tovább


Rejtett olajkutak Los Angelesben

Olajkutak a város közepén? Bizony, csak jó el vannak dugva.

Kevesen vannak tisztában azzal, hogy Kalifornia állam harmadik legnagyobb olajmezője Los Angeles alatt található. Ne hidd, hogy kiaknázatlanul várakoznak a mélyben a készletek. A városban sok olajkút található, amely folyamatosan termeli ki a nyersanyagot. Van olyan amelyik egy középiskola udvarán áll, másik egy bevásárlóközpont parkolójában, a harmadik egy farmer áruház területén. Az egyik úgy néz ki mint egy templomtorony, a másik mint egy siló, a követklező csak viccesen le van festve. De mindegyik ugyanazt a célt szolgálja. Olajat hoz fel.

Tovább


Tank emlékmű üres hüvelyekből

Ez a kínai 99-es típusú tank szobor (emlékmű, makett) kizárólag lőszerhüvelyekből épült. Mérete megegyezik a valódi tankéval, megépítéséhez 48 356 darab, hadgyakorlatokon kilőtt lőszer hüvelyét használták fel.

Tovább


A lehetetlen vasútvonal

A vasút nagy korszaka a huszadik század eleje volt. Az észak-amerikai kontinensen is a növekedés és a jólét biztosítása érdekében szükség volt egy megbízható vasútvonalra, amely stabil kapcsolatot jelentett volna a keleti parttal. Abban az időben San Diego még csak egy kis kikötőváros volt, de a város vezetői tisztában voltak vele, hogy növekedésükhöz szükség van egy olyan vasútvonalra, amely akkor már összekötötte Los Angelest az ország többi részével. Ekkor tettek javaslatot a San Diego-Arizona vasútvonal megépítésére.

Tovább


AvatarLand - Pandora a Földön

Hamarosan beléphetünk James Cameron filmjébe. Vidámpark épül Amerikában a film grandiózus látványvilága alapján.

Az AvatarLand a floridai Orlandoban lévő Disney vidámparkban fog felépülni.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog