Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

URB-E, a nagyvárosi e-roller

Az URB-E nem egy pápai áldás, hanem egy URBánus Elektromos roller. Összecsukva nem sokkal nagyobb, mint egy hagyományos roller, és a súlya is még elfogadható ahhoz, hogy akár tömegközlekedhessünk vele: 13 Kg.

Tovább


Montevideói karnevál

Az uruguayi buli 80 napig tart.

Tovább


Eltűnik a Folsom-tó?

A három éve tartó kaliforniai szárazság eltűnteti a tavat.

Tovább


Versenypálya a gyár tetején

Autók tesztelése az ötemeletes épület tetején. Látványos ötlet.

Olaszország, Torino, Lingotto negyed:


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Betonba temetve

A balesetben kiömlött a beton és eltemette az autót.

Tovább


Robotvázzal állt talpra a mozgássérült

Orvosai közölték vele a hírt, hogy többé nem állhat lábra. Most mégis megtette Budapesten.

Tovább


Menekülés az erdő mélyére

Üvegfalú szoba a faházban. Ilyen kell nekem. Az Escape nevű minden jóval felszerelt bungalót Kelly Davis tervezte.

Tovább


Lépcső a mennyekbe

A végtelenbe vezető lépcső sok mindent szimbolizál, az élettől egészen a mennyországba vezető útig. David McCracken ausztrál szobrász készítette ezt a tengerparti szobrot, amely becsapja a szemet. Egy bizonyos területről úgy néz ki, mintha az égbe vezető lépcsőt látnánk.

Tovább


Csodaszarvas Finnországban

Mint a népmesékben: az agancsok világítanak a sötétben.

Különleges rénszarvasok bukkantak fel Finnországban: az állatok agancsa vagy szőre szinte világít a ráeső fényben. De nem a mítoszok elevenedtek meg. 

Lappföldi pásztorok permetezik be a rénszarvasokat speciális festékkel. A festék nem valami divathóbort, így szeretnék megakadályozni, hogy az állatok autóbaleseteket szenvedjenek. Az állatok az autólámpák fényében jól látszanak, és így elkerülhető a baleset. A Rénszarvastenyésztők szövetségének adatai szerint minden évben kb. 4000 rénszarvas hal meg közlekedési balesetekben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Apple iCup

Napi videó:   A mosómedve is szereti a buborékfóliát

Napi fotó:  Közös napozás

Macskaőrség:   Heti macskás gyűjtemény

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Repülő ruha

Ha azt mondom, repülőruha, mindenki a katonai pilóták kezeslábasára gondol, esetleg még eszünkbe juthat a polgári pilóták és légikísérők fess egyenruhája. De most valóban repülő ruháról van szó, amelyik felemeli viselőjét. Most mutatták be az első olyan ruhát, amely valóban repül. A ruhának szerves része a repülést biztosító szerkezet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog