Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A beton és az élő fa

Az életnek nem tudja útját állni a beton. Ezek a fák úgy követik a táplálékadó réseket, hogy még a kövezet mintája is kirajzolódik a gyökérzeten.

Tovább


A legnagyobb pillanat az életében

Nem vagy sztár, mégis 55 000 ember énekli a nevedet?

A világ érdekes cisztas fibrozis foci rajongó beteg Xander Bailey Seattle

Xander Bailey súlyos beteg, születésétől fogva cisztás fibrózisban szenved. Annak ellenére, hogy amerikai, rajong a fociért, kedvenc csapata a Seattle Sounders FC. Legnagyobb álma volt, hogy egyszer a csapattal együtt léphessen a pályára. A hétvégén az álma teljesült, és a csapat sosem látott módon kitett magáért, hogy emlékezetessé tegyék a napot. Limuzin hozta a csapatbejáróhoz, találkozott az edzővel, az öltözőben saját szekrény várta, amelyben a saját 45-ös számú meze volt. A csapattal együtt vonult ki a pályára, az óriás kivetítőn úgy mutatták, mint a legnagyobb sztárokat szokás. A lelátón a rajongók transzparenst feszítettek ki a nevével, és a mez-számát lobogtatták. Nem csak a kezdőrúgást végezhette el, de még kapura is rúghatott, ami után az edző a szabályoknak megfelelően hívta le a pályáról. Arra is ügyeltek, hogy a közvetítésen adatai úgy jelenjenek meg, mint bármelyik csapattagé, még a statisztikáit is közölték. A mérkőzést a kispadról nézte végig. Az eseményről videó készült.

Tovább


Rombolás a parkban

Egy játék keretében pénzt dugtak el a kaliforniai Whittier parkban. 800 ember kereste lázasan, és ez maradt utánuk. A kár 5 000 dollár.

Tovább


Nem így képzelték az autómosást

Az összkerékhajtás nem mindenható. Ezért nem menj a tengerparti homokra még terepjáróval se. Azért a víz az úr...

Tovább


Üvegpohár a fák között

A tehetséges kazah tervező, Aibek Almasov az Almaty melletti erdőkbe álmodta meg ezt a különleges házat. Egy üvegtorony, amely egy fenyőfa köré épül. A ház csak terv szintjén létezik, nem is valószínű, hogy valaha is megépülne. De maga z ötlet látványos és izgalmas.

Tovább


Első nemzetközi drón-fotóverseny győztesei

Május 15-én a National Geographic a Dronestagram közösségi oldallal közösen meghirdette a z első nemzetközi drón fotóverseny. A drónok ezek a kis távirányítható robotrepülőgépek, amelyre fényképezőgépet vagy kamerát szerelnek, és egy távirányító segítségével légi felvételeket készíthet, gyakorlatilag már bárki. A versenyre több mint kétezer nevezés érkezett. A győztes fotók:

3. díj: Annecy, Franciaország (készítette: Drone Capture System )

2.díj: Manila, Fülöp-szigetek  (készítette: jericsaniel)

1.díj Bali Barat Nemzeti Park, Indonézia (készítette: capungaero)

3. közönségdíj Szófia, Bulgária (készítette: Svetlin Marinov)

2. közönségdíj Sanary Sur Mer, Franciaország (készítette: jams69)

1. közönségdíj Tamul vízesés, Mexikó (készítette: postandfly)

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Összehajtható bögre az újságban

Napi videó:   Vodkaman és Drunkeinsten

Napi fotó:  Evés közben fotózni?!

Macskaőrség:   Kiscica és a robotkutya

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kalifornia másik arca

Hajlamosak vagyunk Kaliforniára úgy gondolni, mintha nem állna másból, mint Hollywoodból, Los Angelesből, San Diegoból, San Franciscoból, némi narancs- és szőlő-ültetvényből. Pedig az ország csaknem ötször akkora, mint Magyarország, de kevesebb, mint négyszer annyian élnek ott, mint hazánkban. Hely bőven van arra, hogy a világ néhány természeti csodájának is helyt adjon. Kaliforniában van az ország legmélyebb, és második legmagasabb pontja, a Halál-völgy, és több nemzeti park. A természeti szépségek, Kalifornia szebbik arca.

Tovább


Lebegő esernyők utcái

Minden júliusban a portugáliai Águedaban rendezik meg az Ágitagueda művészeti fesztivált. A fesztivál legnagyobb érdekessége az esernyők utcája, ahol több száz esernyő lebeg meseszerűen a sétálók feje felett.

Tovább


Csernobili mutáns halszörny

Óriás mutáns vagy csak nagyra hizlalt kacsa?

Pár napja bukkant fel a hír, hogy mutáns halszörnyet fogtak Csernobilban. Ezek zerint " Az atomkatasztrófa óta gyakorlatilag az élet megállt Csernobilban és környékén. De az állatvilág még nem tűnt el teljesen, és vannak olyan bátor horgászok, akik a sugárfertőzéssel dacolva keresik a mutáns halakat a Pripjaty folyóban. A fotón látható több, mint 2 méteres harcsa is itt került horogra. A helyi tudósok szerint is a magas sugárzás tehető felelőssé a halak gigaméretűre való növekedéséért."

Tovább


A kutya a gyerek legjobb barátja

Tudom, hogy übercuki és übergagyi egyszerre gyereket és kutyát mutatni, de ezek a képek zseniálisak .

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog