Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amerika 100 évvel ezelőtt

Életképek az amerikai nagyvárosokból, nosztalgikus utazás egy rég elmúlt korszakban.

Tovább


Igazi élő egyház

Legalábbis a ház vagyis a templom élő. Ez az elbűvölően gyönyörű élő fa templom az új-zélandi Brian Cox kertjében áll, de ez még inkább hihetetlen, hogyí ezt csodát mindössze 4 év alatt hozta létre.

Tovább


Egymillió labdában úszni

A washingtoni National Building Museum minden évben befogad valamilyen szórakoztató és interaktív installációt. Idén a Snakitecture nevű cég "strandja" kapott bebocsátást a falak közé. A műanyag strandon 1 000 000, újrafelhasznált műanyagból készült labdával töltötték fel a hatalmas termet. Szeptember 7-ig bárki kipróbálhatja a lubickolást a fehér tengerben.

Tovább


Aki a fából életet teremt

A dán művész Thomas Dambo hulladékfából készít zseniális szobrokat.

Tovább


Vissza a jövőbe - 30 éve és ma

Már csak alig néhány hónapot kell aludni, hogy Marty McFly 30 évet előre ugorjon a jövőbe. A legendás film egykori helyszínei ma így néznek ki.

Tovább


Ugyan már, mi a legrosszabb, ami történhet?

Ez a három reklám brutálisan az arcunkba vágja, mi az, amiről azt hisszük, velünk úgysem történhet meg. A három útbiztonsági reklám kíméletlen őszinteséggel rántja le a leplet, mi történhet velünk, ha ittasan vezetünk, nem kapcsoljuk be az övet, vagy éppen SMS-ezünk a kormánynál.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A fában lakozó sárkány

James Doran-Webb, a hihetetlenül tehetséges szobrász, uszadék-fából készíti szobrait. A természet már maga elvégzi a fa átalakítását a művésznek csak fel kell használnia. Doran-Webb a Fülöp-szigeteken dolgozik, az uszadék-fát egy acélvázra erősíti. Legújabb munkái a rémisztő uszadék sárkányok, amelyeken látszik, rettegésben tudnák tartani a környező vidék falvait.

Tovább


Casa Brutale

Bámulatos rejtett ház, félelmetes kilátással a tengerre.

Tovább


Az elhagyott kaszinó

Románia egykor legszebb épülete ma az enyészeté.

Tovább


Négykerekű baltafejek

Így képzelték el a jövő autóit a 70-80-as években.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog