Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fehérbe borult a világ

Izlandon nem ritka sem a hideg, sem a hó. Ám arra még Gunnar Gunnarsson sem számított, amit hajnali háromkor látott. Arra ébredt, hogy ropognak az ágak. Amikor kinézett az ablakon mindent vastagon borított a hó. A hóvihar néhány óra alatt 51 centiméter esett, ezzel megdőlt a februári izlandi hórekord.A világ érdekes Izland hóvihar hó rekord

Tovább


Mobil fotó-díj 2016

Sokan azt hiszik, egy jó fotóhoz nagyon jó gép kell. Persze az sem árt, de a fotós szeme többet számít. Ráadásul ma már a legtöbb mobilban olyan fényképezőgép van, amelynek minősége bőven elég egy remek kép készítéséhez. Épp ezért jött létre a Mobil Photo Awards, a kizárólag telefonokkal készített fényképek versenye. A zsűri véleménye szerint a múlt évben készült nevezett képek közül ezek a legjobbak.

Tovább


Beilleszteni a való világba

Néhány év óta kedvelt játék az interneten, hogy régi helyekről készült fotót beillesztik a mai világba, egy újabb fotón így lesz egyszerre a múlt és a jövő. Ennek a játéknak most új formája van, filmjeleneteket illesztenek a való világba.

Tovább


Mesterséges és természetes szépség

A Miss Universe versenyzői eldobták a sminket, és meg merik mutatni, hogy a természetes szépség többet ér a mesterségesen megrajzoltnál.

Tovább


Urna helyett üveg emlékművek

Bár én nem szeretném otthon tartani a nagyi hamvait, az Artful Ash cég egészen különleges módját kínálja szeretteink hamvainak tárolására. Nem csak egyszerűen egy tároló urnát kínál, hanem a hamvakat egy üveg műtárgyba zárja, a mi a lakás éke lehet. Igazán méltó hely a végső nyugalomra.

Tovább


Csillagok a kezedben

Ezeket a kerámiákat a galaxisok, a csillagközi por- és gázfelhők ihlették. Így a kezedben tarthatod az égboltot. Amanda Joy Wells gyönyörű munkái.A világ érdekes kerámia galaxis csillagos ég

Tovább


Víz alatti fotók 2017

A nemzetközi versenyben ismét lélegzetelállító képeket választott ki a zsűri.A világ érdekes fotó verseny víz alatti

Tovább


Kicsit morbid

Az oklahomai Kristi Loyallnál a rák egyik ritka formáját diagnosztizálták, ezért térd alatt amputálták a lábát. Morbid ötlet, de a lába is önálló életet kezdett. Kristi továbbra is élvezi az életet, sokat utazik, De bárhova is megy, csontjait mindenhova magával viszi, és az ott készült képeket megosztja az instagramon. Ennél világlátottabb csontvázláb soha nem lesz.

Tovább


Legújabb őrült japán találmány

Sose fogod kitalálni, mire való ez a két irodai papírcsomag. Ha már neked se lesz ennyire időd, inkább mondj fel.

Tovább


Plasztikrémek - műtétfüggők

Ők vajon mit látnak, amikor a tükörbe néznek?Az isten állatkertje plasztikai műtét függők torz

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog