Guy Vainer fotós megunta a hagyományos családi fotók készítését. Ikreiről olyan képeket akart készíteni, amelyre évek után is emlékezetes és érdekes marad. A néhány kép végül önálló művészi, de főleg vicces projektté fajultA világ érdekes  családi fotó vicces.

 

A fotós külön kihangsúlyozza, hogy a gyereket és az állatokat semmilyen veszély és kényelmetlenség nem érte a képek készítése alatt. Amiket látsz, az csak a fotós képzeletében és számítógépén született meg. Éljen a Photoshop.

A világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó viccesA világ érdekes  családi fotó vicces

Azért készült normális kép is a családról.

A világ érdekes  családi fotó vicces

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes  családi fotó vicces