Négy kölyök mellett egy ötödik már fel sem tűnik.A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff

 

Ahogy sajnos néha előfordul, a csimpánzmama születés után magára hagyta kölykét. Ilyenkor az a szokás, hogy az állatkert egyik gondozója veszi magához, és otthonában lesz a kölyök pótanyja. De arra nem számított a gondozó, hogy hatalmas masztiff kutyája egy pillanat alatt örökbe fogadja az árvát, és igazi, bár nagyon szokatlan pótanyja lesz.

A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiffA világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Mézes-csilis cékla
Macskaőrség: Ahol hegyekben áll a macska 
Napi videó:   Mehetünk fürödni?
Napi fotó: Hajtsd az ölembe a fejed

(via)

A világ érdekes csimpánz árva kutya masztiff