Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges karácsonyi díszkivilágítás

A skócia Newburgh településen gyerekrajzok alapján készítik az adventi utcai díszkivilágítást. 2002 óta minden évben versenyt hirdetnek, és a gyerekrajzok alapján készülnek el a az utcai díszek. A győztes alkotások 2002-2019 között.

Tovább


Halloween fényorgia

Amerikában csúcsra járatják a házak ünnepi kivilágítását. Nem csak karácsonykor, de már Halloweenkor is nyomják a műsort a komputer-vezérlésű LED fénycsodák.

Tovább


Rémes karácsonyi díszítés

A karácsonyban az a legszebb, amikor ünnepi fényekbe borulnak a házak. De azután jönnek az ízléstelen mániákusok, akiknek nem a minőség, hanem a mennyiség a fontos. Ezek nem a ló túlsó oldalára estek át, hanem lovasezredének.

Tovább


Láthatatlan medencék éjjel

A végtelenbe tűnő medencék nem csak nappal izgalmasak.

Tovább


Karácsonyi fények

Díszkivilágítás a világ minden tájáról.

Tovább


Brutális karácsonyi kivilágítás

Én is fény-fetisiszta vagyok, de az már nálam is kiveri a biztosítékot, ha valaki 450 000 izzóval díszíti karácsonykor a házát.

Tovább


Ez mekkora ötlet: Lumigrid

Hiába van a bringánkon jó lámpa, a sötétben megbújnak az aszfalt egyenetlenségei, a kisebb nagyobb kátyúk. A Lumigrids egy LED projektor kerékpárosoknak. A Lumigrid egy négyzethálót vetít a földre. Sima úton a vonalak egyenesek, de a legkisebb szintbeli eltérés is megtöri a vonalakat, és jól láthatóan felhívja a figyelmet az egyenetlenséáekre. Lumigrids három módban működhet, a különböző hálóméret alkalmazkodik  a különböző helyzetekhez: normál (140x180mm), nagy sebességű módban (140x260mm), és a csapat mód (300x200mm).

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Tudod, hogy nem epret eszel?

Napi videó:   Puszta kézzel elkapni egy madarat

Napi fotó:  A kerekesszék nem lehet akadály

(via red-dot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kutyapiszok-lámpa

Érdekes megoldás a nagyvárosok tisztán tartására: Matthew Mazzotta amerikai művész kutyagumi hajtású közvilágítást tervezett.

Tovább


Gravitációs lámpa

Egy környezetbarát lámpát építettek, amely nem igényel sem áramot, sem napfényt, sem más külső energiaforrást.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog