Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi kell a karácsonyi hangulathoz?

Kandalló és karácsonyi slágerek. A youtube ebben is a barátod. Megkaphatod együtt is, külön-külön is. Néhány videó gyújtogatás és füstszag nélkül.

Ha csak karácsonyi zenére van szükséged, itt egy egyórás gyűjtemény:

Tovább


Montevideói karnevál

Az uruguayi buli 80 napig tart.

Tovább


Ilyet még nem láttál: Körpanoráma-videó a száguldó F1 kocsiból

Egy videó, ahol te döntöd el, hogy merre nézzen a kamera.

Különleges élményben lehet részed: egy gömbkamerát helyeztek el a Red Bull Forma 1-es versenyautóban. Mitnha a pilóta mögött ülnél, de száguldás közben, arra nézhetsz amerre akarsz. A kurzorvezérlő billentyűkkel vagy egérrel irányíthatod a lejátszást.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Indiai utcai látványszakács

Napi videó:   Nagy repülés, fájdalmas csobbanás

Napi fotó:  Egy kis séta a kutyával

(via viewcam)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kamu szex az autópályán

Motoron, száguldás közben szexelni? Micsoda macsó virtus. Vagy inkább csak vágyálom?

Egyre elvadultabb videók érkeznek oroszföldről, hála a kocsikba szerelt kameráknak. Ezen a felvételen egy igazi macsó virtus látható: autópályán motorozás közben a tankra fektetett lányt teszi magáévá a motoros. De valódi a film? Döntsd el magad:

Tovább


A kínai "forró krumpli" átverés

Nem is oly régen különleges videó borzolta fel az internetezők kedélyét, amely a kínai állami televízió egyik tudósításának részlete. A tudósításban állami és katonai vezetők tekintenek meg egy hadgyakorlatot. Az egyik bemutató során katonák forró krumplit játszanak.

Ez egy egyszerű játék, ha megkapod a csomagot, azonnal tovább kell adnod különben "megégeti" a kezed. A katonák azonban egy éles bombát adtak körbe, amelyet az utolsó a kör közepén álló gödörbe dobott. Erre a jelre mindegyik katona a földre vetette magát.

Tovább


Ne kezdj el játszani vele!

Mert ha igen, rámegy a fél napod! Én szóltam előre...

Vannak okos cégek, akik nem egy szimpla reklámkampányba nyomnak bele egy nagy kazal pénzt, hanem e helyett megkérnek egy-két okos embert, csináljanak e helyett valami interaktív csudát.

2010-ben ismerkedhettünk meg a gyámoltalan de jólelkű vadásszal, most közös születésnapot ülnek a medvével. De egyetlen mozdulattal kiradírozza a címből a 2012-es évszámot, és mi írhatjuk be helyette saját születésnapunkat.

Tovább


Miért okosabb csoportosan utazni

Egy belga busztársaság - amely elsősorban flamand területen működik - úgy döntött, hogy szakít a hagyományos reklámokkal. Nem jött a szokásos szájbarágós szlogenekkel, mosolygó utasokkal, frappánsnak tűnő érvekkel, hogy miért őket válasszuk.

Tovább


Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Szép lassan tényleg eljutunk abba a helyzetbe, hogy semminek nem lehet hinni, amit a neten keresztül kapunk. Jönnek a jobbnál jobb videók, álmélkodunk vagy szörnyülködünk, de aztán hamarosan kiderül hogy az egész csak átverés. Külön fájdalmasak a sporttal kapcsolatos átverések, amikor csodáljuk valakinek az elképesztő (és sajnos nem létező) ügyességét.

Aztán meg kell tudnunk, hogy egy víruskampány áldozatai vagyunk, ahol a reklámszakemberek csak azért készítették el a videót, hogy boldog boldogtalan továbbküldje, és minél többen nézzék meg a filmmel együtt a többé kevésbé bújtatott reklámot. Ezeknek a filmeknek az egyik jellegzetessége, hogy általában úgy tűnik, mintha véletlenül rögzítették volna az esetet amatőr kamerával.

A négy leghíresebb videó ebben a kategóriában:

Tovább


2053 atomrobbanás

2 atombomba és 2051 kísérlet: összesen 2053 nukleáris robbanást hajtottak végre 1945 és 1998 között. Elképesztő szám, az emberiség ostobaságának legnagyobb bizonyítéka. Isao Hashimoto grafikusművész különleges emlékművet állított a tragikus eseménysorozatnak: egy videofilmben megemlékezik az összes robbanásról.

Gyorsítva végignézhetjük ötven év minden egyes kísérletét. Minden egyes robbanást egy villanás és egy pittyenés jelez. A villanás mérete arányos a robbanás nagyságával. Ahogy végigszáguldunk a történelmen láthatjuk, ahogy újabb és újabb atomhatalmak jelennek meg: villanások, pittyenések, miközben az országok mellett pörög a számláló.

A felgyorsított, ötperces változat:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog