Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Veszélyesen élni

Vannak, akik nem tudnak adrenalin löket nélkül élni.

Tovább


Szállítani tudni kell

Néhány igen egyedi módszer a nagyvilágból:

Tovább


Itt az ideje a pániknak

Tovább


A sárkány farka

Több, mint 300 kanyar egymás után, Amerika egyik legveszélyesebb útja.

Egyesült Államok, Appalache-hegység, Észak-Karolina-Tennessee határvidéke.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Idióta szülők

Tovább


A karácsony egyik legaranyosabb veszélye

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Keksz és egy bögre kávé

Napi videó:   Kutya és a pingpong

Napi fotó:  Vidám rendőrautók

 (via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Gyilkos kék lagúna

Egy kék vizű tó Angliában, Buxton mellet. A magyar bányatavakhoz hasonlóan egy használaton kívüli kőbányában gyűlt össze a víz. A kellemes környék és a víz tiszta, kék színe vonzza a fürdésre vágyó embereket. A helyet egyszerűen csak kék lagúnának hívják.

De a látszat csal, a fürdőzők óriási veszélynek teszik ki magukat. Tábla hirdeti a tó mellett, hogy a vízet autóroncsok, döglött állatok, szemét, és ürülék szennyezi. De az igazi veszély nem ez.

A tó vize nem véletlenül olyan szép kék, a kőzetből kalcit kristályokat old ki.  És az élet sem igazán kedveli. Erősen lúgos. Nem a fürdővizekhez képest, hanem mindenhez képest. A normál víz PH értéke 7  körül van. A maró hatású ammónia PH-értéke 11,5, a mosásnál használt fehérítő 12,6. A tó vize gyakorlatilag ennyi: 11,3!

És az emberek mégis belemennek, pedig az egészségüket kockáztatják. A hatóságok tehetetlenek, nem tudják megakadályozni. A tó egy magánterületen van és nem léphetnek fel emiatt.

Ha tetszik, oszd meg ismerőseiddel, és csatlakozz a több mint kilencezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Napi fotó:  Indokolatlanul kegyetlen támadás

Napi videó:   Kajakos lány és a bálna

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Varázslatos befagyott tó

Ismét pusztított a Genfi-tó

A föld kincsei: az oregoni Kráter-tó

(via BBC)

Tovább


Miért ne szállíts festéket autóval

Ez a jobb sorsra érdemes dél-afrikai család a nagy festésre készülve bevásárolt. Csekély hét liter festéket helyeztek el hátul, majd elindultak hazafelé. Azonban a kereszteződésben sikerült egy másik autóval összeütközni. Az ütközés miatt viszonylag kevés kár keletkezett, de az önbecsülésük súlyos csorbát szenvedett.

Tovább


A természet szépséges ereje

Vihar szupercella Montana felett (Sean Heavey)

Chaiten vulkán, Chana, Chile (Carlos Gutierrez)

Tovább

1234
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog