Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Találd ki, mit látsz a képeken

A megoldás a képek után.

Bármire is tippeltél, kevés az esélyed, hogy eltaláld. Nem elektronikus dobokat látsz, nem is valami egzotikus zeneszerszám. A képeken egy teljes kínai billentyűzetet láthatsz, amely tartalmazza a több mint kétezer kínai írásjelet. Itt se tanulnék meg tíz ujjal gépelni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Mézes karotta krémleves

Napi videó:   Vagány a buszsoför

Napi fotó:  Reszkess, hamarosan...

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Pszichedelikus billiárd

Intelligens randi-asztal

Legkirályabb sakkkészletek

(via jimreed)

Tovább


A nagy papírrepülő-átverés

Különleges felvételre hívták fel a figyelmemet, több helyről is megkaptam egy linket. Különleges és meglepő fizikai jelenséget mutat be. Két ventillátort kell egymással szembe fordítani, és a két ellentétes légáram között egy papírrepülő érdekesen viselkedik:

Zseniális ötletnek tűnik, de csak átverés. Ez egy rövid nyomozás után kiderült. Egy klasszikus bűvésztrükk ügyes alkalmazása. A megoldás pofon egyszerű:

Tovább


Üvegösvény a mélység felett

Kínában megépítették a világ egyik leglélegzetállítóbb látványosságát: egy hegyoldalra akasztott üvegösvény a feneketlen mélység felett.

Kína, Hunan tartomány, Tianmen-hegy, Zhangjiaje Nemzeti Park. A környék lenyűgöző: a világ egyik legszebb mészkőhegysége, amelyhez a páratlan fauna is csatlakozik.

Itt épült meg 1430 méterrel a tengerszint felett egy új kilátóösvény a turisták lenyűgözésére. A hegység neve mindenre magyarázatot ad Tianmen, vagyis égi út.

Tovább


A Vénusz-átvonulás legszebb képei

Tovább


Házi kedvencek Afrikában

Itt Európában ha valaki nagyon kemény csávónak akar látszani, szerez magának egy pitbullt, egy rottweilert, vagy egy dobermant, és láncos pórázon virít vele. Afrikában szegényebb részein kicsit más a helyzet. Nincsenek tenyésztők és kutyakennelek, viszont vannak vadállatok. Hiénák, amelyekről már kiderült, hogy nem is gyávák, vagy páviánok, akik képesek letépni egy ember karját. Őrült státusszimbólumok Fekete-Afrikából.

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


A világ legabszurdabb szextörvényei

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, bizonyos öregedő férfiakban, amikor már hanyatlik a férfiasság, és egyúttal hatalmon is vannak, múlhatatlan kényszert éreznek arra, hogy megrendszabályozza az alárendelt polgárok nemi életét. Erős a gyanúm, hogy minél kevésbé férfi ő, annál fontosabb feladatának tartja, hogy ebben a tevékenységben az embereket is akadályozza. Ezért születhetnek ostobábbnál ostobább törvények. Egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Tovább


A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


A kert művészei: Állatkert sövényből

Tovább


A leggyilkosabb építkezés

Emlékszik még valaki Luis de Funes híres filmjének, a Fennakadva a fán szlogenjére: "Alattam a tenger, felettem az ég, mellettem a megmászhatatlan sziklafal..." Na, ezek a kínaiak egy ilyen helyre építenek járdát.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog