Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyiptom a turisták előtt

Ezt láthatták az Európából jövő első modern felfedezők. Sehol egy turista, érintetlen romok még a homokba temetve. Egyiptom eltemetett múltja, amivel még ők sem voltak igazán tisztában. Lenyűgöző időutazás turisták, árusok és koldusok nélkül.

Egyiptom rég utazás ősi romok

Tovább


Fegyverek a csomagokban

Az amerikai közlekedésbiztonsági hivatal, a TSA (Transportation Security Administration) rendszeresen közzéteszi azoknak az elkobzott eszközöknek a fotóit, amelyeket az utasoknál találtak. Fegyverek, fegyvernek is használható dolgok, fegyvernek látszó tárgyak. Vajon miért akar valaki ilyennel felszállni egy repülőre?isten állatkertje repülő utazás csomag fegyver TSA

Tovább


Legkirályabb vonatozás

Egy klasszikus luxusvonatozás távol-keleten az Eastern & Oriental Express-szel. vonat luxus utazás express távol-kelet

Tovább


Hosszú vonatút Oroszországban

Egy népmesébe illő külön világ.A világ érdekes Oroszország vonat hosszú utazás

Tovább


Fotó önmagunkkal  2.

Ha lenne időutazás, és találkozhatnánk önmagunkkal, gyorsan kiderülne, hogy az idő könyörtelen (kivéve talán Keanu Reeveshez). Ard Gelinck holland grafikus tervező photoshop tudása lehetővé teszik az időutazást - néhány kedvenc hírességünk a szemünk előtt találkozik a fiatalabb önmagával. Ez nem egy hiba mátrixban, Gelinck egyetlen fotómontázsban egyesíti a szórakoztató világ híres embereinek legújabb és régebbi képeit. Néhány újabb fotó készült.

fotó önmaga páros időutazás

Haley Joel Osment

Tovább


Fotó önmagunkkal

Ha lenne időutazás, és találkozhatnánk önmagunkkal, gyorsan kiderülne, hogy az idő könyörtelen (kivéve talán Keanu Reeveshez). Ard Gelinck holland grafikus tervező photoshop tudása lehetővé teszik az időutazást - néhány kedvenc hírességünk a szemünk előtt találkozik a fiatalabb önmagával. Ez nem egy hiba mátrixban, Gelinck egyetlen fotómontázsban egyesíti a szórakoztató világ híres embereinek legújabb és régebbi képeit.

önmaga időutazás

Keanu Reeves

Tovább


Kutyával egy mikrobuszban

Az átalakított, mozgó otthonnal járta be Amerikát. Egyetlen társa a kutyája, Ella. A 24 éves emellett normál módon dolgozik. Távmunka a laptopjáról.

Tovább


Lélegzetelállító természetfotók

Az idei National Geographic Travel Photo Contest verseny döntős fotói természet, városok és emberek kategóriában.A világ érdekes fotóverseny utazási National Geographic

Tovább


Amíg még látunk

Ha már meg kell vakulni, minél többet akartak előtte látni.A világ érdekes utoljára látni betegség utazás

Tovább


Bőrönd-roller

Egyre nagyobbak a repülőterek, egyre távolabb vannak a városközponttól, és egyre nagyobbak a repülőtéren belüli távolságok is. Néha kilométereket kell gyalogolni a bejárattól a a belépésen át, egészen a repülőgép ajtajáig. Mindeközben cipeljük magunkkal kézipoggyászunkat. Sokat könnyített az utazáson, hogy feltalálták először a kerekekkel felszerelt, majd később már a kézikocsiként magunk után húzható bőröndöt. De még így sem kellemes kilométereket kutyagolni. És akkor most jöjjön a homlokon csapás pillanata.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog