Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Félresikerült mentés

A belga kikötőben a vízbe hajtott egy autó. A kiemelést a parton megörökítette egy fotós. A mentési kísérletekről nekem valahogy az állami beavatkozások jutnak az eszembe.

Tovább


Elhagyott vízalatti sztriptízbár

Mindössze néhány méterrel a víz alatt található ez a különleges épület. Mert ugyebár háznak mégsem nevezhetjük.

Izrael partjainál, a Vörös-tenger sekély vizében áll a tengerfenéken.

A partról egy rövid hídon át közelíthető meg a levezező lépcsőház.

Étteremnek épült, kezdetben óriási sikerrel működött.

Később az érdeklődés csökkent, és néhány év után tönkre ment.

Évekig üresen állt, majd egy új gazdája sztriptízbárrá alakította.

Így sem aratott nagyobb sikert, és az épület azóta újra üresen áll.

Csak a búvárok és a halak lesnek be az ablakokon.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mágneses konyharuha

Napi videó:   Bukfenc csúszda

Napi fotó:  Adj egy ötöst!

(via huffingtonpost)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Újabb rejtélyes tengeri óriás

Az iráni haditengerészet járőröző hajója, bukkant rá erre a furcsa tetemre a Perzsa-öbölben. Nem sikerült megállapítani, milyen fajba tartozik.

Tovább


Ez is a tengerpart

Érhetnek még meglepetések a parton.

Tovább


Bezöldült a Sárga-tenger

A Sárga tenger már nem kék, hanem zöld. Kicsit felborult a világ Kína partjainál.

A Sárga-tenger Kína és a Koreai-félsziget között elterülő melléktenger. Sekély tenger, átlagosan 44 méter mély, és alig négyszer nagyobb, mint Magyarország.

Tovább


Te melyikbe költöznél be?

Franciaország legszebb világítótornyai. Mennyi időre költöznél be: egy hétre, egy nyárra, egy életre?

Les Hauts - De Breat

Cordouan - Gironde

Tovább


Az úszó malacok szigete

A Bahama-szigetek egyikén, a lakatlan Big Major Cay hófehér homokos fövenyén mintha egy mese kelt volna életre. Malacok napoznak a homokban…

és úsznak a tengerben.

Ez csak az ő birodalmuk. Ember nem él itt.

Tovább


Újévi fürdés a jeges vízben

Világszerte évente emberek tízezrei azzal ünnepli az új évet, hogy megfürdenek valamelyik közeli tengerben, folyóban, vagy tóban. Ez a trópusokon nem is nagy kunszt, de ez a szokás főleg az északi féltekén terjedt el, ahol komoly kihívás a fagypont közeli vízbe merülni. Talán ez a legkeményebb kihívás az új év első napján. A képeken talán nem is látszik, hogy mennyire hideg a víz, ha nem látnánk a mikulás-sapkákat, és helyenként némi jeget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  36 lövetű házigazda

Napi videó:   Idétlen, de lenyűgöző bűvész

Napi fotó:  Túlzásba vitt karácsonyi dekoráció

(via avivas)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lebegő luxus

A Solar Floating Resort koncepció egyedülálló kombinációja egy apartmannak, egy jachtnak és egy tengeralattjárónak, amely kihasználja a nap energiáját, és környezetszennyezés-mentesen, harmóniában a természettel biztosítja a legnagyobb kényelmet.

Telepíthető bármelyik strandra, tengerpartra, hogy maximális komfortot nyújtson a vendégeknek, fokozza a szálloda értékét, mindezt környezetbarát, napelemes energiaellátással. Az SFR felületét borító napelemtáblák biztosítják a szükséges energiát a meghajtáshoz és a fedélzeti rendszerek működéséhez.

Az SFR-t úgy tervezték, hogy maximum hat fő számára kényelmes elhelyezést biztosítson a vízen. Ideális élőhely kikötőkben, miközben a parthoz csatlakozik, mégis megadja a kellő magánszférát. Akár a tökéletes nászút helyszíne lehet.

Minden SFR fedélzetén található két egyágyas és két kétágyas hálószoba, természetesen mindegyikhez tartozik saját fürdő. Tágas konyha, étkező, társalgó áll a vendégek rendelkezésére, elegáns, olasz stílusú dekorációval. A fedélzeten bár és napozóágyak, valamint egy hatszemélyes jakuzzi található.

A Solar Floating Resort legnagyobb különlegessége egy víz alatti kilátóbuborék. A fedélzetről lesétálva hat karosszék fogadja a bámészkodni vágyókat, hogy itt pihenjenek, és élvezzék a zavartalan, 360 fokos, víz alatti panorámát a vastag, kristálytiszta üvegen keresztül.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sütőtők-krémleves különlegesen

Napi videó:   A gepárd futása

Napi fotó:  Fontos a tökéletes kényelem

(via mpd-designs)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Torpedó talált el egy hajót

Ilyen békeidőben nem igazán lehet látni ilyet. Egy tengeralattjáró által kilőtt torpedó elsüllyeszt egy amerikai hadihajót. Ez normális körülmények között háborús cselekmény lenne, de most csak egy hadgyakorlat csúcspontja volt az esemény.

RIMPAC 2012 egy többnemzetiségű haditengerészeti gyakorlat. 23 országból 45 hadihajó, 100 repülőgép és több mint 20 000 katona vesz részt. A világ legnagyobb multinacionális haditengerészeti gyakorlatát immáron 23. alkalommal rendezik meg. A hadgyakorlaton egy ausztrál tengeralattjáró megtorpedózta az amerikai haditengerészet kiselejtezett Kilauea nevű hajóját.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog