Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Város jutányos áron eladó

Csupán 3,5 millió dollárt kérnek az oregoni Tiller városkáért. Az üzlet Amerikában teljesen legális, több híresség vett már magának.

Tovább


Ezt tényleg komolyan gondolták?

Hogy lehet ilyet csinálni egy házban? Egy ingatlanügynök gyűjteménye a rémes dizájnötletekről.Isten állatkertje ottho lakás dizájn rémes szörnyű ízléstelen belső

Tovább


A telefont fel kell tölteni

Ez komoly kihívás egy orosz laktanyában.A világ érdekes orosz laktanya mobil telefon töltés

Tovább


Mennyire vagyunk vakok egymásra?

Jen Seidel foglalkozása szerint Body Painter, vagyis professzionális testfestő. Ezt a szép szőke modellt a lányával közösen festették be, körülbelül háromórai munkával öltöztették fel virtuálisan. A tangán,  a csizmán, a sapkán és sálon kívül alapvetően meztelen!A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Közösen átmentek egy bevásárlóközpontba, hogy lássák, reagálnak-e az emberek. Az eredmény nagyon érdekes, amit a végén megnézhetsz a videóban. . Te észrevetted volna?

 

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ementális kifli-felfújt
Macskaőrség: Donald Trump macskák  
Napi videó: 
Mini gőzmozdonyok  
Napi fotó: 
Ülőke

(via)

A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Tovább


Azok a csodás kivitelezők

Drága mester, folyékony aranyba kellene mártani a kezét.isten állatkertje kivitelező építész bakik

Tovább


Azok a csodálatos kivitelezők

A "Jóvanazúgy" kategória mai győztesei. Úgy tűnik, a létra egy örök kihívás.

Tovább


Elhibázott dolgok

Van, ahol már az ötlet is hiba volt, máshol csak a kivitelezők szúrták el.Az isten állatkertje hiba ötlet kivitelezés

Tovább


Mobilfüggőség

A világ számos országában már elismert mentális betegség. Rehabilitációs központokban próbálnak segíteni a legrosszabb eseteken.Az isten állatkertje mobil telefon függőség

Tovább


A kivitelezés királyai

jó munka nem volt szempont.

Tovább


Mobil fotó-díj 2016

Sokan azt hiszik, egy jó fotóhoz nagyon jó gép kell. Persze az sem árt, de a fotós szeme többet számít. Ráadásul ma már a legtöbb mobilban olyan fényképezőgép van, amelynek minősége bőven elég egy remek kép készítéséhez. Épp ezért jött létre a Mobil Photo Awards, a kizárólag telefonokkal készített fényképek versenye. A zsűri véleménye szerint a múlt évben készült nevezett képek közül ezek a legjobbak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog