Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tűzoltónak lenni veszélyes

Csak nézz rá a felszerelésre bevetés után. Csoda, hogy ki tudott jönni a pokolból.A világ érdekes tűzoltó veszélyes munka

Tovább


Szexi tűzoltó és egy cuki állat

Az ausztrál tűzoltók 1993 óta minden évben elkészítenek egy jótékonysági falinaptárat, amelynek bevételéből egy gyermekkórházat támogatnak.naptár tűzoltó állat cuki jótékonyság

Tovább


Szívdöglesztő tűzoltók

Figyelem hölgyek, megérkezett az ausztrál tűzoltók éves naptára. Minden évben kiválasztják a legszívdöglesztőbb tűzoltókat és a cukiságot kimaxolva különféle állatokkal együtt szerepelve fotónaptár készül velük. A naptár bevételét jótékonysági célokra fordítják.A világ érdekes ausztrál tűzoltó naptár jótékonyság állat

Tovább


Szexi tűzoltónaptár

Ha ranglistát kell állítani, legjobban akkor várjuk a tűzoltókat, ha ég a ház. De a hölgyeknél a második helyen valószínűleg az ausztrál tűzoltók éves naptára szerepel. Minden év ben kiválasztják a legszívdöglesztőbb tűzoltókat és a cukiságot kimaxolva különféle állatokkal együtt szerepelve fotónaptár készül velük. A küldetésük nemes, a naptár bevételét jótékonysági célokra fordítják.A világ érdekes naptár ausztrál tűzoltó állat

Tovább


A legbátrabb kutya

Néhány nappal ezelőtt tűz ütött ki egy Chilei házban. Múlt csütörtökön Santa Rosa de Temuco városában egy családi házban lobban fel a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, de az épületet nem tudták megmenteni.

Ekkor egy különös közjátékra figyeltek fel a tűzoltók. Az égő házból kijött egy kutya, szájában egy kölyökkel. Majd visszarohant a házba újra, és újra. Ötször ismételte meg az életveszélyes Az eset különlegessége, hogy a kutya legbiztonságosabb helynek a tűzoltóautó lépcsőjét találta. Oda kuporodott öt kicsinyével.

Amanda, a német juhász keverék szuka tíz nappal korábban hozta világra öt kölykét. Még a tűzoltókat is meglepte hősiessége, mivel a kutyának százezerszer jobb a szaglása, neki milyen pokol lehet az égő ház. Ennek ellenére nem hagyta cserben kölykeit.

A kutyákat a tűz után állatorvoshoz vitték. Amanda és négy kölyke egészséges, de sajnos az ötödik jószág olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

A képeket J. Monsalve készítette.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog