Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tükörcsoda a sivatagban

A valaha épült egyik legkülönlegesebb koncertterem található Szaúd-Arábiában.A világ érdekes Szaud-Arábia tükör koncertterem Miraya

Tovább


Tükörvilág

Egy telefonnal is lehet jó zseniális képeket készíteni. A világ érdekes tükör pocsolya

Lisszabon, Portugália

Tovább


Szellemek a fák között

A gyanútlan embereket szellemek rémisztgették a fák közül? Vagy csak a Predatorból megismert álcázó technika vált valósággá?A világ érdekes szellem álcázó Predator Rub Mulholland skócia szobor tükör

Tovább


15 lenyűgöző tükröződés

Ne higgy a szemednek, csak megtréfál egy véletlen, de tökéletes tükröződés.A világ érdekes tükörkép tükröződés

Tovább


Nehéz, mint neten tükröt eladni

Hihetetlen, mit képesek egy termékfotóért bénázni.tükör eladás internet

Tovább


Párhuzamos világok

Guido Gutierrez Ruiz nem rest lehajolni a földre a témáért. A tócsákban tükröződő világot fotózza. Különlegesen szép perspektívát kínál.

Tovább


Mindig nézz a hátad mögé!

Mielőtt elkattintod a szelfit, nem árt körülnézni. Nagyon kínos dolgok lehetnek a háttérben, vagy a tükröződő felületeken. Ha ezt megosztod...az isten állatkertje szelfie rossz elrontott mögött tükör

Tovább


A világ legrémisztőbb falitükre


Képzeljük el, ahogy reggel álmosan odaállunk a tükör, megvizsgáljuk ébredéstől elgyötört arcunkat, amikor hirtelen a tükörben feltűnik egy szellemfej. A hátunk mögött semmi. Lehet kutyáé, tigrisév, vagy valami más szörnyé, de a tükörképünk mellett (vagy éppen az arcunk helyén), a semmiben lebegve, minket utánozva gúnyol bennünket. Határozottan rémisztő gondolat nem?

Tovább


Látod a horizontot?

A természet számtalan csodájával képes elkápráztatni minket. De a véletlen, vagy éppen a fotós tudatos beállítása ezt a hatást még képes fokozni. A természetes tükröződést olyan mesteri fokon lehet alkalmazni, hogy akár eltűnhet a határ ég és föld között. Nem ily olyan egyszerű megtalálni a horizontot ég és föld között.

Tovább


Napi szubjektív: Digitális tükör

Több mint húsz évvel ezelőtt csodálhattuk meg a digitális tükröt Arnold Schwarzenegger Emlékmás című filmjében. Mára ez valósággá válik.

Milyen jól mutatott a filmvásznon, ahogy Arnold borotválkozás közben a tükör sarkában nézte a reggeli híradót, majd az időjárás jelentést. Az ötlet a fejlesztőket sem hagyta nyugodni, és a technológia mára utolérte az ötletet. Lapos képernyők, multitouch kezelőfelület, jó alkalmazások teszik használhatóvá, sőt szórakoztatóvá a terméket. Néhány már működő megvalósításról írtam a Netidők rádióműsor blogjában.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog