Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legszebb épületei: Fecskefészek-kastély

A Krím félsziget egyik sziklacsúcsán áll a világ egyik legszebb kastélya.

ukrajna Krim-fésziget Jalta sziklaszírt fecskefészek kastély Aurora szikla

Ukrajnában, Jalta mellett, a függőleges sziklák tetején trónol a kastély.

Tovább


Banglades a levegőből

Shamim Shorif Susom bangladesi pilóta hobbija a fotózás, amit szerencsénkre profi szinten űz. Ezt a távoli, nagyon szegény, de nagyon szép ázsiai országot mutatja meg nekünk a levegőből.A világ érdekes Banglades légifelvétel

Tovább


Francia mikro-kastélyok

Nem játszóház, nem is gondolnád, kik éltek benne.

A világ érdekes Franciaország mikro kicsi kastély épület galamb dúc

Tovább


Az utolsó teljes napfogyatkozás

24 évvel ezelőtt volt utoljára látható Magyarországról teljes napfogyatkozás, és a következőre egészen 2081 szeptemberéig kell várni. De ma már tudjuk, hogy ez nem lesz így az idők végezetéig, egyszer majd eljön az utolsó teljes napfogyatkozás napja. Hogy mikor?napfogyatkozás teljes utolsó Föld Hold Thea

Tovább


Szálló tökéletes kilátással

Honnan a legjobb a kilátás? Új funkciót kapnak Hollandiában az elfelejtett kikötői óriások.Hollandia hotel szálloda daru

Tovább


Csajos naptár igazi belső értékekkel

Egy éves naptár meztelen lányokkal már régóta nem szenzáció. De egy olyan, ami még ennél is többet mutathat, igazi különlegesség. A modelleken itt sincs ruha, de most kicsit mélyebben ismerhetjük meg titkaikat. A naptár egy orvosi képalkotó röntgenberendezéseket gyártó cég megrendelésére készült.

naptár A világ érdekes meztelen lány röntgen

Tovább


Elhagyott koreai kastély

Dél-Korea legnagyobb szigetén, a varázslatos Csedzsu-szigeten található egy varázslatos kastély. Igazi elsőrangú, fényűző építmény, de csak kívülről. A hihetetlen kastélyt számos koreai film forgatási helyszínéül szolgált, de már nem használják, és lassan pusztul.A világ érdekes Dél-Korea kastély elhagyatott film forgatás

Tovább


Róka a hóban

A holland természetfotós, Roeselien Raimond nyolc éven át követte a vadon élő rókákat, és meseszerű fényképeket készített róluk. A sorozat lenyűgöző és mégis megnyugtató. Roeselien nagy kíváncsisággal vetette magát a természetbe, és azzal a céllal, hogy eloszlassa a népszerű tévhiteket ezekről a különleges állatokról, csalárdak, ravaszak és értelmesek. A legszebb téli fotói.

A világ érdekes róka tél Roeselien Raimond

Tovább


Helló Tél!

Világvége, mert leesett 3 centi hó? Máshol ezt sokkal könnyebben veszik.A világ érdekes tél hó jég

Tovább


Ahol igazán hideg van

Fáztál mostanság? Akkor mit éreznél ezeken a helyeken?A világ érdekes hideg tél hó jég fázás

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog