Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A fogyatékosság szépsége

Három éves korában támadta meg az alattomos, de ártalmatlan betegség. Mégis szupermodell lett belőle.

Amikor az ember először pillantja meg őt, akaratlanul is a szépséges indián lovakra asszociál. Ezt ő nem szégyelli, és felvállalja. Így lett egy bőrbetegség nagykövete.

A hölgy neve Winnie Harlow, művésznevén Chantalle Winnie. Újságíró, szupermodell, és a vitiligo nevű betegségben szenved.

Tovább


Álomjacht

Egy ajtó kinyílik, és a csónak beúszik a jachtba.

A neve egyszerűen CN 125 J'ade.

Tovább


Ufó az aszfalt felett

Csak kilenc darab fog épülni belőle: Lamborghini Veneno Roadster.

Ára 3,3 millió euró.

Tovább


Jönnek a szuper-trafipaxok

Egyszerre 4 forgalmi sáv és 22 gépjármű megfigyelésére képes az autósok rémálma.

A számítógépek műveleti sebességének növekedése, a grafikai feldolgozás tökélesedése nem csak a játékokban és a mozikban hozott áttörést. Ugyanis ugyanezekre a képességekre van szükség a radaros sebességmérő eszközöknél. Jönnek a szuper-traffipaxok.

Az automata sebességellenőrző készülékek jövője a multifunkcionális felhasználás irányába mutat. Ez azt jelenti, hogy a forgalom-felügyeleti technikai eszközök már nem csak a gyorshajtásra figyelnek és nem csak egy autót követ egyszerre. Egyidejűleg több szabályszegés felderítésére és rögzítésére válnak alkalmassá. Erre jó példa a Svájcban, Bern központjában 2010. óta működő készülék, mely a sebességmérők legújabb generációjának számít.

Tovább


Ilyet még nem láttál: Ingázóbusz Dubaiban

23 személyes limuzin, sirály-ajtók, és 250-es végsebesség.

Dubaiban bemutatták a holland tervezésű SuperBus-t, már ha ez a jármű még illethető ezzel a névvel. Ez a járgány közelebb áll a szuperlimuzinokhoz, mint egy hagyományos buszhoz. A tervek szerint ez lesz a következő generációs ingajárat a sivatagi országban.

Tovább


Elhagyott szuperkocsik

Dubai az álmok és a gazdagság földje. De a válság ott sem kímélte a vállalkozókat. A korábbi sikerek és gazdagság után sok vállalkozás csődölt be, gyakran tetemes adósságokat összegyűjtve. Ám az Emirátus törvényei kemények: az adós ha nem fizet, gyorsan börtönben találja magát hosszú időre.

Ezek után nem csoda, hogy a becsődölt vállalkozók, miután nem tudták finanszírozni korábbi luxus életvitelüket, tetemes adósságokkal és hitelekkel a nyakukban, a börtön helyett a menekülést választották. Kihajtottak a repülőtérre, és mindent maguk mögött hagyva gépre szálltak. Ezért állt elő az a számunkra képtelen helyzet, hogy dubai repülőterének parkolójában és a környező utcákban százszámra találhatóak elhagyott luxusautók.

Korábbi gondosan óvott fényezésüket már kikezdte a nap, ellepte azokat a por, a szemét, és a graffiti. Bármerre nézünk, elhagyott Porsche, Mercedes, Bentley, Ferrari, de még Lamborgini is.

Számunkra a legmeglepőbb, hogy a legtöbb járműben még az indítókulcs is benne maradt. A szigorú törvények mellett senki sem kockáztatja meg, hogy elvigyen egy idegen járművet. Egy 2010-es számlálás után mintegy 3000-re becsülték az elhagyott autók számát.

Tovább


A legtutibb könyvespolcok

Tovább


Trópusi sziget a jacht fedélzetén

Kinek támad olyan elvetemült ötlete, hogy egy szigetet építsen egy jacht fedélzetére?

Nem kell már a szupergazdag jachttulajdonosnak elhajókáznia a trópusi szigetre, ha mindez már a hajó fedélzetén megvan. Ízlés kérdése, hogy zseniális, vagy agyament ötlet.

Tovább


Fából készült szuperkocsi

A japán kézművesek építette autó megvásárolható.

Tovább


Szupercsiga

Ez a hihetetlen fotósorozat egy csiga nagy kalandját mutatja be, amely olyan teljesítményt produkált, amely még a biológusokat is meglepte. Olyan távolságot sikerült áthidalnia, amely az ő méretéből adódóan elképzelhetetlennek tűnt. Mégis megtette.

A tanulság? Ne add fel csak azért, mert lehetetlennek látszik....

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog