Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szellemfotók 100 évvel ezelőttről

Ez volt a szellemvadászat és szellemidézés fénykora.A világ érdekes szellem fotó fénykép 100 év

Tovább


Szellemek a fák között

A gyanútlan embereket szellemek rémisztgették a fák közül? Vagy csak a Predatorból megismert álcázó technika vált valósággá?A világ érdekes szellem álcázó Predator Rub Mulholland skócia szobor tükör

Tovább


Eladó egy szellemjárta angliai vasútállomás

Eladó egy viktoriánus stílusú vasútállomás Angliában. A gyönyörű, br felújításra szoruló épület különlegességgel is bír. Az érdeklődőket figyelmeztetik, az épület ugyanis a közhiedelem szerint szellemjárta.A világ érdekes eladó vasútállomás szellem

Tovább


Szörnyű Japán szellemvárosok

A nagy földrengések, a cunami, és a nukleáris katasztrófa megváltoztatta Japánt. Csak Fukusima után 300 000 embert evakuáltak. A katasztrófák után maradtak olyan települések, egész területek, ahová soha nem tértek vissza az emberek. A világ érdekes Japán elhagyott lakatlan szellemváros

Tovább


Eladó szellemváros

Kicsit lelakott, de egyáltalán nem ijesztő, most bagóért megkaphatod. (videóval)

Tovább


A legszebb szellemváros

A százmilliós luxusházakban még senki sem lakott.

Tovább


Szellemhajó az Ohio-n

Tengerjáró egy patakmederben? Egy titokzatos roncs rejtélyekkel teli története.

Egy kajakos csapat kirándulást tett az Ohio folyón, Lawrenceburg közelében, ahol Kentucky, Indiana, és Ohio állam találkozik. A csapat beevezett egy aprócska mellékágon, amely alig nagyobb, mint egy patak. Ezen a környéken sok ilyen kisebb ág található.

Nem sokkal a torkolat felett sötét tömeg terpeszkedett a fák alatt.

Tovább


Szellemvonat Kanadán keresztül

Furcsa szellemvonat járta be Kanadát. Ezen a címen készítette fotósorozatát Jeff Friesen, aki így mutatta be Kanada szépséges tájait. Minden képen szerepel egy játékvonat, amely úgy illeszkedik a környezetébe, hogy valódinak tűnjön. A játék és valóság furcsa keveréke.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Karácsonyi dekoráció a konyha táján

Napi videó:   Autó-motorcsónak hibrid járgány

Napi fotó:  Upsz, lebuktam...

(via funfunpix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legrémisztőbb falitükre


Képzeljük el, ahogy reggel álmosan odaállunk a tükör, megvizsgáljuk ébredéstől elgyötört arcunkat, amikor hirtelen a tükörben feltűnik egy szellemfej. A hátunk mögött semmi. Lehet kutyáé, tigrisév, vagy valami más szörnyé, de a tükörképünk mellett (vagy éppen az arcunk helyén), a semmiben lebegve, minket utánozva gúnyol bennünket. Határozottan rémisztő gondolat nem?

Tovább


Szellemvárosok: Belchite

Belchite-ben több mint hetven éve örökre megállt az élet.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog