Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csernobili szarkofág

Egy lehetetlennel határos építmény, amelyre 100 évig bíztuk az életünket. Nagyon sokan kételkedtek abban, hogy egyáltalán megépíthető. Mégis véghezvitték a lehetetlent. Ehhez elképesztő trükköket alkalmaztak.

Tovább


Bálnák az öbölben

Darren Hatt, az Új-Fundlandon élő fotós az idejét természetjárással tölti. Amikor Sunnyside kisváros kikötőjébe tucatnyi hosszúszárnyú bálna érkezett, azonnal kamerája és drónja után nyúlt. Ritka, hogy ennyire közel jönnek a városhoz, és ráadásul három napig is ott időztek. Új-Fundland bálna hosszúszárnyú

Tovább


Jávorszarvas a hátsó udvarban

Amikor Roland Rydstrom az alaszkai Anchorage-ben re ggel kinézett háza ablakán, néhány váratlan vendéget látott. Egy jávorszarvas tehén és két borja jött be a hátsó udvarba. Ha ez nem volt elég, a jávorszarvasnak annyira tetszett a Rydstrom-kert fűje, hogy úgy döntöttek, hogy ott töltik a napot.

A két kis borjú mindent megvizsgált, a székektől a kapukig, és amikor úgy döntöttek, hogy a hátsó udvar biztonságos, odabújtak, és még el is aludtak. Rydstrom otthona belsejéből fényképezte az egészet.

udvar rénszarvas tehén borjú kert

Tovább


Hiperrealista szobrászat

Egy fiatal olasz szobrász a "Cesares de Roma" projekt keretében szokatlan módon emlékezett meg Az ókori Róma három hírhedt uralkodójáról - Caesarról, Augustusról és Neróról. Kiterjedt kutatás után érmék, szobrok és a domborművek alapján elkészítette a három uralkodó hiperrealista mellszobrát.A világ érdekes hiperrealista szobor mellszobor római császár

Tovább


Gyerekmunka 1908-ban

Rettenetes körülmények egy szardínia-konzervgyárban.A világ érdekes 1908 gyerkmunka gyár konzerv szardinia

Tovább


Orka a naplementében

A profi fotós, Mary Parkhill naplementekor lenyűgöző fotókat készített néhány kardszárnyú delfinről.orca kadszárnyú delfin naplemente

Tovább


Vízkrízis Indiában

Indiára mindig úgy gondolunk, mint egy forró országra. Számunkra forró, de a helyiek ehhez vannak szokva. De mi történik akkor, ha már az ott élők is a hőségtől szenvednek és még víz sincs elég?

Tovább


Cseresznyevirágzás szarvasokkal

A legendás japán cseresznyevirágzást a korlátozások miatt most nem láthatták a az emberek. A híres Nara parkot is elfoglalták a sika szarvasok. A természet szinte már a giccs határát súroló hátteret produkált egy esküvői fotózáshoz.

Japán cseresznyevirágzás sika szarvas esküvő

Tovább


Az unikornis kutya

Rae egy tündéri gonden retriever. Egy furcsa baleset történt vele, születésekor hiányzott a bal füle. Ezek után meglepő módon a jobb füle középre vándorolt. Így lett belőle egy furcsa unikornis. kutya Golden Retriever fül egyszarvú unikornis

Tovább


Repülő szivárvány

Christian Spencer fotóművész a verandáján töltötte az időt Rio de Janeiróban, amikor valami csodálatosat vett észre. A nap átsütött egy fekete jakobinus kolibri szárnyain, és az apró tollak prizmaként törték meg a fényt. Abban a pillanatban úgy tűnt, mintha az apró madárka egy kis repülő szivárvány lenne.A világ érdekes kolibri szárny szivárvány

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog