Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuper autók, béna sofőrök

A drága autó még nem tesz jó sofőrré. Egy gázfröccs, és mindenki előtt alázza magát.

Isten állatkertje szuperautó sportkocsi baleset

Tovább


Vadállat az utakon

Így nyíló ajtót még biztos nem láttál.Kütyülógia sportkocsi Rezvani Beast Alpha vadállat

Tovább


Legmenőbb szuperkocsi-tuning

Ha nem elég egyedi, ha a kocsidból csak 100 darab készült.Kütyülógia szupercar szuperautó szupersportkocsi tuning Mansory

Tovább


Dubai rendőrautó csodái

A világ legszebb és leggyorsabb rendőrautói.

A Dubaii rendőrség a büszke tulajdonosai a világ legszuperebb rendőrautó flottájának, a legjobb sportkocsik a világ minden tájáról. A flotta legújabb tagja a nettó 1 00 000 euróba kerülő Bugatti Veyron. Nulláról százra 2,5 másodperc alatt gyorsul fel az ezer lőerős csoda, végsebessége 408,3 kilométer/óra. De nem fogja kergetni márkatársait Dubai autópályáin, nem erednek bűnözők nyomába, mert a rendőrség csak PR célokra használja. Különböző turisztikai attrakciókon lehet majd látni ezeket a csodákat. Néhány a legszebbek közül.

Tovább


Ufó az aszfalt felett

Csak kilenc darab fog épülni belőle: Lamborghini Veneno Roadster.

Ára 3,3 millió euró.

Tovább


Elhagyott szuperkocsik

Dubai az álmok és a gazdagság földje. De a válság ott sem kímélte a vállalkozókat. A korábbi sikerek és gazdagság után sok vállalkozás csődölt be, gyakran tetemes adósságokat összegyűjtve. Ám az Emirátus törvényei kemények: az adós ha nem fizet, gyorsan börtönben találja magát hosszú időre.

Ezek után nem csoda, hogy a becsődölt vállalkozók, miután nem tudták finanszírozni korábbi luxus életvitelüket, tetemes adósságokkal és hitelekkel a nyakukban, a börtön helyett a menekülést választották. Kihajtottak a repülőtérre, és mindent maguk mögött hagyva gépre szálltak. Ezért állt elő az a számunkra képtelen helyzet, hogy dubai repülőterének parkolójában és a környező utcákban százszámra találhatóak elhagyott luxusautók.

Korábbi gondosan óvott fényezésüket már kikezdte a nap, ellepte azokat a por, a szemét, és a graffiti. Bármerre nézünk, elhagyott Porsche, Mercedes, Bentley, Ferrari, de még Lamborgini is.

Számunkra a legmeglepőbb, hogy a legtöbb járműben még az indítókulcs is benne maradt. A szigorú törvények mellett senki sem kockáztatja meg, hogy elvigyen egy idegen járművet. Egy 2010-es számlálás után mintegy 3000-re becsülték az elhagyott autók számát.

Tovább


Batman dizájn autók: a 15 legjobb

A jövő sportkocsijainak versenye, amelyeket Batman ihletett.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog