Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális bolti ötletek

Annyira pofon egyszerű! Néhány bolt egész egyszerű, mégis zseniális ötletekkel teszik kellemesebbé a vásárlást. Csak jó ötlet, és megvalósítási szándék kell hozzá.

A világ érdekes vásárlás könnyebb ötlet bolt

Te döntsd el, hogy zavarjon-e a személyzet: bevásárlókosár önálló vásárlóknak és segítségre váróknak.

Tovább


Kutyahorror - Happy End a vége

Milyen érzés lehet kutyatulajdonosként belépni egy helyiségbe, és azt látni, hogy a szeretett kölyök vérbe fagyva fekszik a földön. Szerencsére happy end a vége.

corgi kölyök halott baleset happy end sárkánygyümölcs

Tovább


Piszok ügyes grafikus

A piszkos autók művészének, Pro Boy Nicknek művei önmagukért beszélnek. A moszkvai utcai művész a mulandóság alkotója.

Tovább


Mocskosan, de négy keréken

Nem az aszfalt a buli.A világ érdekes autó motor sár mocsok

Tovább


Mocskos teherautók festője

Minden autótulajdonos tudja, hogy amint járműve bepiszkolódik, az utcai gúny célpontjává válik. Gondoljunk csak a klasszikus "Mossál le" üzenetre. De Nyikita Golubev orosz művész számára ezek üres vásznak, amelyekre hihetetlen, szürreális műalkotásokat készít. amelyek esőben elhalványulnak, vagy egy új szennyeződés elnyelik őket.

piszok mocsok sár autó teherautó mű festmény grafika

Tovább


Egy különleges hely: Hallig-szigetek

Németországban, az Északi-tenger partján apró kis mocsár-szigetek vannak, amelyeket a németek Hallig-nak hívnak. Ezek a földterületek apály idején a kontinenshez csatlakoznak, de szigetekké válnak, ahogy a dagály emelkedik. Tíz ilyen sziget van, de csupán csak három lakatlan.A világ érdekes Németország mocsár sziget Hallig

Tovább


A gyerekek utálnak vásárolni

Ez gyakran látszik rajtuk.A világ érdekes gyerek vásárlás utál

Tovább


Tengeri mentőakció

Mallory Harrigan, Cliff Russell és Allan Russell, az Északi Hattyú nevű rákhalász-hajó legénysége valami furcsát vett észre a tengeren. Labrador partjaitól 4 mérföldre egy furcsa, gomba alakú jéghegyet vettek észre, és valami mozgott a tetején.A világ érdekes jéghegy sarki róka mentés rákhalász hajó

Tovább


Férfiak shoppingolás közben

Az arcuk és a testbeszédük mindent elmond, mit gondolnak az egészről.A világ érdekes shopping vásárlás férfi férfiak

Tovább


Vásári katonafotók

A Nagy háború idején - ahogy sokáig az első világháborút hívták - A kimenős katonák is a vurstliba mentek mulatni. Ekkor már nagyon népszerűek voltak a fényképészek, akik különböző díszletben fotózták a mulatozókat. Az igényekhez alkalmazkodva gyorsan megjelentek a hadi témájú díszletek. Ezeken keresztül egész vidámnak tűnik a fronton oly borzalmas négy év.A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború.

 

A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháborúA világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes vásár vurstli fotó katona nagy háború I. világháború

Tovább

«
12345

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog