Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hiperrealista szobrászat

Egy fiatal olasz szobrász a "Cesares de Roma" projekt keretében szokatlan módon emlékezett meg Az ókori Róma három hírhedt uralkodójáról - Caesarról, Augustusról és Neróról. Kiterjedt kutatás után érmék, szobrok és a domborművek alapján elkészítette a három uralkodó hiperrealista mellszobrát.A világ érdekes hiperrealista szobor mellszobor római császár

Tovább


Állati romantikus

Lánykérés vagy esküvő állatokkal: néha jól sikerül, néha nem.A világ érdekes romantika állat esküvő lánykérés

Tovább


Elhagyott és elhagyatott helyek

Ember nélkül pusztulásra ítélve. A romlás és elhagyatottság szépsége. Romok és roncsok szerte oroszországban.A világ érdekes Oroszország elhagyatott rom roncs

Tovább


Mi lesz egy 200 éves romból

Egy hobbikovácsnak régi álma volt, hogy saját kovácsműhelye legyen. Amikor feleségével házat vásárolt magának, a telken egy kétszáz éves épület romjai voltak. Más egyszerűen eldózerolta volna a falmaradványokat, de nézd meg, BlackSmith Sam - így nevezi magát az Imgur fotómegosztón - sok kétkezi munkával mit hozott össze.

Tovább


New Orleans legfurcsább titka

Elhiszed, hogy ez a romos viskó egymillió dollárért talált új gazdára?

A világ érdekes New Orleans romos roskadozó viskó

Tovább


De mi lesz az elektromos autók akkumulátoraival?

Az egész világ az elektromos autók lázában ég, napról-napra újabb autógyárak jelentik be saját modelljeiket. Mintha mindenki a jövőt az elektromos autókkal képzelné el.

Egy teljesen új problémára egy nemrégiben történt baleset hívta fel a figyelmet. Ausztriában egy sofőr elvesztette uralmát Teslája felett, lesodródott az útról és egy fának csapódott. A kocsi kigyulladt, a sofőr szerencséjére többen megálltak és kihúzták őt az autóból.

elektromos autó akkumulátor lítium feldolgozás

Tovább


Elhagyott kastélyok szépsége

Dimitri Bourriau francia fotós grafikus dizájnernek tanult, de mindig is vonzotta a történelem és a romok. Nyugat-Európát bejárva elhagyott kastélyokra vadászott. Kiválasztotta tizenhármat, amely még elhagyottan, fényüket vesztve is fenségesek.kastély elhagyott rom

Tovább


Hét európai várkastély egykor és most

A mai romok így néztek ki fénykorukban. A rekonstrukciós képeket a Neomam Studios készítette.Európa vár rekonstrukció rom

Tovább


Halloween utálat

Egy cikk, ami sajnos nem avul el. Az öt legdivatosabb érv halloween ellen, ami egyszerűen tévedés, a tudás hiánya, vagy szimplán ostobaság.

A világ érdekes ünnep hagyomány halloween kelta római keresztény mindenszentek halottak napja samhain

Tudom, hogy manapság kötelező divat utálni halloweent, mert minek egy olyan ünnep, amikor nem lehet berúgni. De nem kell sem szeretni, sem megtartani. De ne csinálj hülyét magadból azzal, hogy olyan érveket hangoztatsz, ami most népszerű, és csupán a tudás hiányáról árulkodik. Az öt legrosszabb érv halloweennel szemben:

A világ érdekes ünnep hagyomány halloween kelta római keresztény mindenszentek halottak napja samhain

1. Nekünk nem halloweenünk van, hanem halottak napja!

Ez a legtöbbet hangoztatott érv, ami komoly tévedés. Naptárilag kb. olyan, mint a szentestét összekeverni a karácsonnyal. A halloween október 31-e éjszakája. A mindenszentek vagy mindenszentek napja az üdvözült lelkek emléknapja, melyet a katolikus világ november 1-jén ünnepel. A halottak napja a szenvedő Egyház ünnepe, a Mindenszentek főünnepet követő ünnepnap. A katolikusok november 2-án tartják,

Tovább


Ahol ismét a természet az úr

Romain Thiery francia fotós az elhagyott helyek fotósa. Csaknem 10 éve utazgat Európában, hogy elfelejtett leromló épületeket keressen fel, és megörökítse, ahogy a természet újra megjelenik ott, ahonnan az ember elmegy. A természet és az építészet melankólikus emlékművei.A világ érdekes rom elhagyott épület növény természet

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog