Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sztárok - rajzfilmsztárok

Hogyan néznének ki a hirességek, ha rajzfilmszereplők lennének.

Keanu Reeves

Tovább


Rajzfilmpillanatok a valóságban

Az életben is előfordulnak ilyen pillanatok.

Tovább


Az utcák varázslója 2

A tehetséges művész, Kurt Wenner olyan 3D-s graffitikre specializálódott, amelyek optikai csalódást keltenek, és elhitetik az elmével, hogy a padlón vagy a falon lévő műalkotás valójában háromdimenziós. Kétségtelen, ő az irányzat egyik legtehetségesebb tagja.

Wenner leginkább valósághű utcafestményeiről és krétafalfestményeiről ismert, amelyhez az anamorfózis néven ismert technikát alkalmazza. 35 éve alkot, összegyűjtötte kedvenc munkáit.

Tovább


Különleges utcai művészet

Több mint egy tucat igen látványos graffiti.

Tovább


Rajzok a tengerparti homokban

Miután a dagály visszavonul, ideális esetben csodálatos, sima homokfövenyt hagy maga után. Tökéletes terep arra, hogy homokrajzok készüljenek. Múlandó művészet, mivel a képek csak a következő dagályig láthatóak.

Tovább


Képregény stílusú kápolna

Nem ezek nem rajzok, hanem fényképek.A világ érdekes Las Vegas Esküvő kápolna rajzfilm cartoon skicc

Tovább


Gyakorolni, gyakorolni

Ha elég sokáig rajzolgatsz, meglesz az eredménye. 20 példa, hova lehet fejlődni néhány év alatt. A világ érdekes rajz rajzolás tehetség gyakorlás

Tovább


Ne higgy a szemednek

Ha hiszed, ha nem, nincs semmi az asztalon. Ezek csupán egyszerű rajzok egy papírlapon. De a szerb Nikola Čuljić rajzai tökéletesen hintába ültetik az agyad, és te már 3 dimenziós tárgyakat látsz. Az optikai csalódás csodája. A világ érdekes rajz 3D

Tovább


Rendőrségi fantomrajzok

Vajon miért nem találják az elkövetőt? Vagy ha elkapták, tuti, hogy nem ezen bukott le.Az isten állatkertje rendőrség fantomkép fantomrajz

Tovább


Amikor a papír életre kel

Tullius Heuer autodidakta digitális művész digitális a brazíliai Maceióban él. Tullius zseniálisan keveri a képeket a rajzokkal, a valóságot a szürreálissal.

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

 

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius HeuerA világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes rajz fotó művész Tullius Heuer

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog