Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vemhes állatok a röntgen alatt

Nehéz eldönteni, hogy ezek a képek aranyosak, vagy hátborzongatóak. De rendkívül érdekesek.A világ érdekes állat terhesség vemhesség röntgen A szülők boldogan osztják meg magzatuk ultrahangfelvételeit, mint az első képet a jövevényről. De készülnek ultrahang és röntgenfelvételek az állatokról is. A terhesség az állatvilágban rendkívül változatos legyen szó magzatról vagy tojásról. Az oposszum esetében a legrövidebb, mindössze 14 napig tart. Az elefánt büszkélkedhet a leghosszabb vemhességgel, 23 hónpig hordja magában "kicsinyét". A Guinnes-rekorder kutyaalomban 23 kölyök volt, Miközben a tengeri csikóknál a hím hordja ki az átlagosan kétszáz csemetét.

Tovább


A röntgen csodája

Egy röntgenfotó olyan világot mutat meg neked, amilyet eddig elképzelni se tudtál. A világ rejtett csodái.

Tovább


Csajos naptár igazi belső értékekkel

Egy éves naptár meztelen lányokkal már régóta nem szenzáció. De egy olyan, ami még ennél is többet mutathat, igazi különlegesség. A modelleken itt sincs ruha, de most kicsit mélyebben ismerhetjük meg titkaikat. A naptár egy orvosi képalkotó röntgenberendezéseket gyártó cég megrendelésére készült.

naptár A világ érdekes meztelen lány röntgen

Tovább


Néhány durva röntgenfelvétel

Az orvosok is néha csak döbbenten néznek.

Tovább


450 kilós ember a röntgen alatt

Ahogy a mondás tartja, az óriás testbe is egy sovány ember van bezárva.

Tovább


Ezek komolyan gondolják a gyerekszeretetet

A new york-i Morgan Stanley Presbiteriánus Gyermekkórház radiológiai osztályán átadták az új CT berendezést. Hogy a gyerekek ne szorongjanak a vizsgálattól, így rendezték be a vizsgálót.

Tovább


Különleges röntgenfelvételek

Nick Veasey brit fotós a reklám és ipari formatervezés területén dolgozott, amíg egy televíziós show fel nem kérte, hogy készítsen röntgenfotót egy coca-colás dobozról. Veasey beleszeretett ezekbe a különös hangulatú képekbe, és szerzett egy régi röntgengépet, hogy azzal készítsen felvételeket. Készített már képeket virágokról, rovarokról, hangszerekről, gépekről, és mindenről, ami a keze ügyébe került. Művei népszerűek lettek, azóta már egyre nagyobb röntgengépeket vásárolt, és hatalmas gépekről is készít felvételeket. Meglepő, hogy a számunkra ismert tárgyak milyen új dimenziót kapnak, ha a belsejüket is megismerjük.

Tovább


Több mint kínos

Az éjszakai kórházi ügyeletre néha furcsa betegeket hoznak be, akik furcsán titkolóznak panaszaikról. Azután a röntgenfelvételek magyarázatot adnak a kényes és kínos titkokra.

Tovább


A test belső csodája

Hogyan látnánk magunkat és egymást, ha röntgenlátásunk is lenne? Mennyivel lenne gazdagabb a kép, ha az orvosi ultrahangként belelátnánk a testbe? Hogyan működnek szerveink és csontjaink a bensőnkben? Különleges anatómiai fotók az életből ellesett pillanatokban: a talajtornától, a jógán át, a szeretkezésig.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog