Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges padló fillérekből

Egy látványos, különleges, és egyedi padló a lakásban nem olcsó mulatság. Ez a hölgy azonban varázslatot mutat be. Egyszerű csomagolópapír tépett darajait ragasztja le a padlóra, és ráhúz egy vastag lakkréteget. A végeredmény lenyűgözően látványos.DIY padló olcsó papír

Tovább


Abszolút testközeli művészet

Egy kínai fodrász nem hétköznapi talentummal bír. Grafikai képességeit úgy éli ki, hogy bármilyen fotót ügyfelei hajába képes belevágni. De ezzel még nem ér véget a tudománya: a levágott hajból - akárcsak a homokszóró művészek - gyönyörű képeket rajzol ki a padlón.A világ érdekes Kína fodrász kép fotó nyírás tarkó padló haj

Tovább


Kicsempézett átverés

A Casa Ceramica cég manchesteri bemutatótermében megunták, hogy a fáradt látogatók csak leszaladnak a kiállítóteremből kivezető folyosón. A világ érdekes csempe padló optikai trükk átverés

Tovább


3D padlóburkolat

Látványos, a vendégek szája biztos tátva marad. De ki akar minden nap ilyenen ugrálni?A világ érdekes 3D padló burkolat

Tovább


De mi van az üvegjárda alatt

Amióta megnyílt az első üvegjárdás kilátó, azóta számtalan kép készült arról, hogy viselkednek az emberek a több száz méteres mélység felett. Most, hogy átadtak egy újabb üvegpadlós szakaszt, végre valakinek eszébe jutott az is, hogy megmutassa, mit is látnak a kirándulók az ösvényről.

Tovább


Átadták az üveghidat

A turisták birtokba vették a világ leghosszabb üvegpadlózatú hídját.

Tovább


Üvegjárda a talpunk alatt

Átadták a felújított New London Bridge-híd kilátó-folyosóját. A felújítás egyik leglényegesebb eleme, hogy üvegpadlóra cserélték a járófelületet. A tervezők megnyugtatták a hölgylátogatókat: alulról senki sem lát a szoknyájuk alá.

Tovább


Amikor az üvegpadló összetörik

A 103. emeleten ez több mint rémisztő.

Az üvegpadlós kilátók közül már többet bemutattam, a kínai üvegösvény és a kanadai üvegpatkó-kilátó mellett a chicagoi Skydeck a kedvencem. A 103. emeleten kilépni az üvegkockába próbára teszi az ember idegeit. Hát ha még az üvegpadló is összetörik alattunk.

Tovább


Sokkoló üvegpadló

A kilátók szívesen sokkolják a látogatókat azzal, hogy a padlót egy részen lecserélik üvegpadlóra. Csak a saját félelmeinkkel kel megküzdenünk, mert ezek a ragasztott üveglapok annyira erősek, hogy akár egy elefánt is táncolhatna rajta. A kínai üvegösvény, a kanadai üvegpatkó-kilátó, és a chicagoi Skydeck után üvegpadlójú tornyok és kilátók a világ minden tájáról.

Tovább


Üvegkilátó a Sunwapta-völgy felett

Kanadában is van már sikoltozós üvegpatkó-kilátó.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog