Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Apokalipszis után

A városok húsz évvel az emberiség eltűnése után. A Playstation 4-re kiadott The Last of Us című játék kapcsán a fejlesztő Naughty Dog kiadott néhány olyan képet, amelyik európai nagyvárosok ismert építményeit mutatja meg, hogyan is néznének ki húsz évvel az ember eltűnése után. Az előtt képek eredeti fotók, amiket Photoshoppal alakítottak át a 20 évvel későbbi állapotra. Ijesztő távlat.

Tovább


Így táncol a pávapók

Ha sikerül legyőznöd a pókiszonyodat, valami riasztó, mégis különlegesen szép dolgot láthatsz.

Tovább


Pók vízcsepp kalapban

A makrófotózás gyöngyszemei. A pók fején lévő vízcseppel játszott a fotós.

Tovább


Termesz-apokalipszis New Orleansban

New Orleanst Formosan-termeszek milliói lepték el. A termesz-rajzás normális jelenség minden évben. De ilyen mértékű kirajzást eddig még nem figyeltek meg, szinte horrorfilmbe illő jelentek zajlottak le az utcákon és a házaknál. A tulajdonosok minden eszközzel megpróbálták felvenni a harcot az otthonokat elpusztító rovarokkal. A fotómegosztókat elárasztották a képek.

Tovább


Ezen röhög az egész internet

Szélvész sebességével száguld a neten körbe egy török szappanopera jelenete.Erre szokták azt mondani, hogy ekkora idióták nem lehetnek. A jelek szerint mégis.

Szegény főhősünk az apjával beszél a pokolban. Arról egyik szereplő sem tehet, hogy sikerült ugyanazt a snittet még egyszer visszatenni, de a vizuális effektek nélkül. Se pokol, se ördögök se lángok.

Ekkora blőd hiba mellett sokan nem tudtak elmenni szó nélkül, és nagyüzemben beindult a videomém-gyártás.

Tovább


Ablakmosó pókemberek

 Minden tiszteletem az olyanoké, akiknek a fejében egy ilyen ötlet megszületik.  Egy gyerekkórház is hatalmas épület, és annak az ablakait is időnként meg kell tisztítani. És ha már gyerekkórház, akkor mossa az ablakot pókember!

 

A londoni Evelina gyermekkórház ablakait tisztogatja pókember:

 

American National Skyline company alpinistái október 17-én a Tennessee államban, a memphisi Le Bonheur Children’s Hospital ablakait mosták le. A pókemberhez itt csatlakozott Amerika Kapitány is.


 

A Pennsylvania Children's Hospital ablakait szuperhősök csapata tisztította, a korábbi két hőshöz csatlakozott Batman és Superman is. A takarítók az Allegheny Window Cleaning Inc.munkatársai.

És végül egy videó a memphisi akcióról:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Füstölt-sajtos pulykacsiga

Napi videó:   Szolid kislányból punkrock csaj lesz

Napi fotó:  Minden idők egyik legjobb kutyajelmeze

(via funnybits, allcleanservices, laughingsquid)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Tovább


Piknik a tengerparton

Ezen a - remélhetőleg utolsó - észvesztően forró nyári napon néhány hűsölő fotó azoknak, akik nem lehetnek ott, ahol a képek készültek. Egy könnyű tengerparti piknik stílusosan, elegánsan, mégis könnyedén. Talán őket éri, a hűvös, tengerillatú szél.

Tovább


Földalatti villa az alpokban

Ez a földalatti villa 2009-bn épült egy svájci hegyoldalban. Mérete csalóka, mivel egy tízfős apartmant rejt a föld. Az én ízlésemnek túl rideg, a sok meztelen betonfelület miatt, de akinek tetszik, az szezontól függően 1000-4000 euróért kibérelheti.

Tovább


Mi a fontosabb: a mennybe jutás, vagy a pokol elkerülése

Ha hiszel a túlvilágban, számodra melyik a fontosabb: a mennybe jutni, vagy elkerülni a poklot? Elsőre furcsa lehet a kérdés, de ez a kérdés is hasonló az "ez a pohár félig tele/félig üres" problémához. Számodra melyik a meghatározó: a jutalom elnyerése vagy a büntetés elkerülése. Melyik érzés motivál téged jobban?

Egy amerikai tanulmány próbált választ találni a kérdésre. Az Oregon Egyetem kutatói 69 ország 26 évnyi bűnözési és vallási adatait elemezték 143 ezer emberre kiterjedőn. A vizsgálat megállapította, hogy félelem a pokolra jutástól jobban visszatart a bűnözéstől, mint a mennybeli remény.

Tovább


Pokoli jó étterem: El Diablo

A világ legjobb és legőrültebb ötlete egy aktív vulkán tetejére grilléttermet építeni.

Lanzarote a Kanári-szigetek legkeletibb tagja. Sokan csak a Száz vulkán szigetének hívják, mert közel háromszáz vulkáni kúp ékesti a szigetet, amely jó része még aktív.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog