Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tolószék lebénult kutyának

Ez a szegény pásztorkutya lebénult a két hátsó lábára. Gazdája úgy döntött, nem fogja elaltatni, hanem épített neki egy gördülő hámot, egy személyre szabott kutya-tolószéket. Maximális tisztelet érte.

Tovább


Féreg a szemében - megdöbbentő videó

Különböző forrásokból már hallhattunk arról, hogy trópusi országokban olyan egzotikus férgek is élnek, amelyek például a szemgolyóban tenyésznek. Ezen a felvételen egy szerencsétlen béka látható, amelynek szemében akkora féreg tekereg, hogy szabad szemmel is jól látható.

Csatlakozz  a több mint négyezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via Youtube)

Tovább


Így vigyázz a fatáladra

A különböző nyári fesztiválokon és vásárokon az egyik legnépszerűbb vásárfiák a különböző fatányérok és fatálak, és egyéb fa konyhai eszközök. Egyik szebb mint a másik, nagyon igényesen készített iparművészeti alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.

Tovább


Gondolatolvasó kutyák

Akinek van kutyája, és hosszú évek óta él vele közös fedél alatt, tudja, hogy ezek a jószágok mennyire értelmesek, mennyire ragaszkodnak az emberhez, milyen empátia van bennük. Néha mintha előbb hajtanák végre a parancsot, mint ahogy kimondjuk. Szinte gazdáik gondolatát is kitalálják. Az emberben az a gondolat ver fészket, hogy szinte belelátnak a fejünkbe.

Ez nem csak nekem jutott eszembe, hanem amerikai kutatóknak is. Olvasom a hírügynökségi hírek között, hogy kísérletezés után ők arra az eredményre jutottak, hogy a kutyák feltehetően velük születetten képesek olvasni az emberek gondolataiban.

Egyfajta "ebtelepátia" létezését már korábban is feltételezték tudósok, illetve gazdik, mivel számosan tapasztalták, hogy kutyájuk kitalálja gondolataikat. A Florida Egyetem kutatói nemrégiben megerősítették a hipotézist egy kísérlettel.

Kutyákat és farkasokat engedtek élelmet kunyerálni embertől. Utóbbiból kettő alany közül választhattak az állatok: az egyik ember rájuk figyelt, a másik közömbös volt irányukban. Megmutatkozott, hogy bizonyos körülmények között még a farkasok is érzékelték az emberi figyelmet, a kutyák pedig náluk jóval határozottabban.

A tudósok szerint mindebből az következik, hogy a kutyák veleszületett képessége az emberi elme állapotának-hangulatának érzékelése, hiszen farkasok is képesek rá. Az is igaz, hogy ez a képesség erősödik, ha "embergazdag" környezetben él a kutya.

 

 Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szupercsiga

Poliptámadás

Gigászi hangyakolónia

Labda akadt a csuka torkán

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Parazita iker eltávolítva

Megtörtént a csoda a nyolcéves Deepak Kumar Paswaan életében. Többórás műtét során eltávolították parazita ikertestvérét.

Tovább


A paradicsom folyója

Van egy folyó Kolumbiában, amely a szivárvány minden színében csillog. De ez nem környezetszennyezés, hanem a természet csodája.

Tovább


Az egycentiméteres ember

Babszem Jankó komoly bajban lenne, ha megszületne. Az igazság az, szegény hamarabb pusztulna el, mintsem szülei örülni tudnának neki.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog