Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Orosz terminátor

Ez az orosz katona kijátszotta a halált. Lövöldözés tört ki egysége, és csecsen fegyveresek csapata között. A katonát pont a homlokán találta el egy AK-47-es karabély lövedéke. Valószínűleg óriási szerencséje volt, és egy gellert kapott, jócskán lelassult lövedék találta el, különben esélye sem lett volna a túlélésre. Mindenesetre a katona nem esett pánikba, és nyugodtan tűrte, hogy társa egy fogóval kibányássza a lövedéket. Érzékenyeknek nem ajánlott képsorozat és videó.

Tovább


Szibériai csoda: Léna pillérei

A jakutföldi Léna Pillérei Természeti Park.

A Léna folyam mentén elhelyezkedő, csaknem 100 m magas sziklapilléreiről nevezetes.

A Jakutszktól 100-200 kilométerre délre található természeti képződmény olyan látványt nyújt, mint egy hatalmas szoborcsoport.

Tovább


Oroszánfóka a főutcán

Egy oroszlánfóka úgy döntött, hogy kicsit ott hagyja az óceánt, és városnézésre beugrik a brazíliai Balneario Camboriu városába. Nagy feltűnést keltett, amikor kimászott a strand homokjára, majd rövid idő után megindult a városba. A városkában megbénult az élet, mivel sétájához (kúszásához) a város legforgalmasabb utcáját választotta. A forgalom leállt, az emberek körbeállták fotóztak, videóztak. A rendőrség igyekezett visszaterelni a tenger felé a több mázsás jószágot. Közben folyamatosan vízzel locsolták, hogy ne száradjon ki a bőre. Végül a mentőakció sikert aratott, és a különös turistát sok száz ember búcsúztatta a parton. (Videók a végén)

Tovább


Legrémisztőbb vagy a legizgalmasabb?

Egy állatkert, ahol igazi nagymacskákat lehet simogatni.

Milyen érzés lehet egy tigrist vagy egy oroszlánt megsimogatni? Megtudhatod, ha elmész Argentínába, és meglátogatod a világ legrémisztőbb, vagy éppen legizgalmasabb állatkertjét.

Tovább


Szibériában más télen a munka

Egy bányában egy pillanatra sem áll meg a munka a nap 24 órájában, az év 365 napján. Ez Szibériában sokkal szigorúbban hangzik, ahol nem ritka a -30, -40, sőt, a -50 fok sem. Ha ehhez még viharos szél is járul, próbára teszi az ember és technika tűrőképességét. Ezt még elképzelni sem tudjuk igazán.

Tovább


Ilyen egy igazán havas tél

Oroszország, Krasznojarszki határterület, Norilszk városa:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hinta-étkező

Napi videó:   Kígyót festeni az ecset felemelése nélkül

Napi fotó:  Gazdi, védj meg!

(via xaxor)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A pénzcsináló

1964-ben készült egy zseniális film Pécsi Sándorral a főszerepben. A pénzcsináló egy századfordulón játszódó filmvígjáték hőse Bányai, a szegény írnok, aki tehetséges pénzhamisító. Egész valósághű bankjegyeket tud rajzolni, és ezzel megszabadul égető pénzgondjaitól. Ráadásul még házsártos anyósa is bíztatja. Egy ambiciózus detektív, Mikola felfigyel a hamis bankjegyekre, és vidéken is nyomozni kezd a pénz- és a kutyabőr-hamisítások után. Bányai karrierje pedig egyre feljebb ível...

A jelek szerint hasonló karrierre vágyik ez az orosz grafikus is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Egytonnás mortadella

Napi videó:   Világrekord: Meglovagolni a 27 méteres hullámot

Napi fotó:  A legkirályabb cumi

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trambulin-ösvény az erdőben

Jó játék a trambulin, de vagy nem elég nagy, vagy túl drága. Azt hiszem, ilyen gondjuk nem volt az idei Archstoyaine fesztivál látogatóinak. Az orosz  Salto dizájn-stúdió által megálmodott, "Fast Track" névre hallgató erdei út ugyanis egyetlen hatalmas trambulin. Hossza 51 méter, szélessége két méter. A csodálatos erdei környezetben végig ugrálhatod, - vagy ha ügyes vagy, - végig szaltózhatod az utat.  

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csillagkerék vacsorára

Napi videó:   Ilyen lenne a Star Wars VII

Napi fotó:  Mi a legszebb az őszben?

 (via arch.stoyanie)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Privát mini tengeralattjáró

Egy szentpétervári férfi megépítette Oroszország legkisebb tengeralattjáróját. Az otthon barkácsolt merülőhajó meglepően jól sikerült, építője szerint képes lenne vele víz alatt elmenni a Finnország fővárosáig, Helsinkiig, oda és vissza, tankolás nélkül. Az utat négycsomós sebességgel képes megtenni.

Tovább


Ez csak az oroszoknál történhet meg

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog