Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Medve tépte sebek

Leonardo DiCaprion rendesen túlóráztak a maszkmesterek, amíg felrakták ezeket a szörnyű sebhelyeket. Csak erős idegzetűeknek.A világ érdekes Leonardo Dicaprio seb medve

Tovább


Medvék és bocsok

Meg kell tanítani mindenre a bocsokat, mielőtt elkezdik önálló életüket.

Tovább


A medvebocs és legjobb barátja

Két medve: az egyik jeges, a másik plüss. Ilyen egy közös hancúrozás. Szemmel láthatóan a barnamackó a vérszomhasabb.

Kali, az árva jegesmedvebocs, anyját innuit vadászok ölték meg. Nem tudták, hogy anya, különben nem bántották volna. Amikor a vadászok megtalálták a bocsot, nem hagyták sorsára, elvitték az Alaszkai állatkertbe. Pár hét alatt a fő látványosság lett. Az állatkert fotósának képei az egész világon ismertté tették.

Tovább


Medve és az autó

Szakemberek régóta mondják, ha olyan helyre megyünk kirándulni, ahol medvék is élnek, semmilyen ételt ne hagyjunk az autóban. A macik mindenáron megszerzik a csemegét, ha megérzik az illatát. Megérzik, mert kiváló a szaglásuk. Ez a család így is tett, azonban az ülés alá becsúszott egy csomag cukorka. Mikor visszaértek a túrázásból, ezt találták.

Tovább


Különös barátság ember és állat között

Tovább


Maci és a jetski

Ez a meleg már neki is sok:

Tovább


Ez Alaszka

Ezekben a forró napokban jó tudni, hogy van még egy hely, ahol nincs ilyen meleg.

Tovább


Túl közeli találkozás a jegesmedvével

Gordon Buchanan operatőr a természetfilmekre specializálódott. Egyik utolsó útja a sarkvidékre vezetett, ahol rátámadt egy dühös nőstény jegesmedve. A támadás 45 percig tartott. Buchanan mégis biztonságban volt, mert egy ütésálló plexifülkében üldögélt, ami a cápaketrec sarkvidéki megfelelője. A művész mindent megörökített belülről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Különleges és tökéletes baconos sajtburger

Napi videó:   Így kell országimázst építeni.

Napi fotó:  Ez most kőkemény birkózás, vagy egy érzelmes tangó?

 (via wot, youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Pihenj, mint a mackók

Ők jobban tudják, hogy kell ellazulni:

Tovább


Medve jacuzzi

Milyen meglepetés érheti egy forró nyári napon a vadon mellett lakókat? Például egy feketemedve vehet fürdőt a teraszon hagyott dézsában.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog