Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexi és rémisztő

A Lengyelországban élő Sosenka tökélyre fejlesztette az átalakulást. Cosplay jelmezei és maszkjai megdöbbentően tökéletesek és élethűek. (Cosplay az előadó-művészet egy ága, ahol a résztvevők különböző jelmezeket és kiegészítőket viselve próbálnak egy karaktert, ötletet, koncepciót megjeleníteni.) Ráadásul legszörnyűbb női karakterein is átüt szexissége.

Tovább


Széteső arcok

Mimi Choi sminkmester és művész lenyűgöző, néha döbbenetes sminkjei.A világ érdekes Mimi choi maszk makeup arc mester művész

Tovább


Legnagyobb színészi átalakulások

Színészek sok mindent bevállalnak egy maszkos szerepért. Órákkal korábban kelni, mint mások, több órát mozdulatlanul tölteni a sminkesek karjaiban, és egész nap elviselni magukon akár több kiló gumit, szilikont, és festéket. És ha ez nem főszerep, a rajongóik észre sem veszik a maszk alatt. De a legnagyobb nevű sztárok is hajlandóak meghozni ezt az áldozatot. 20 különleges átalakulás.A világ érdekes színész szerep maszk átalakulás

Tovább


Gázmaszk-melltartó

Hölgyeim, egyszerre két ember életét menthetik meg! Kütyülógia melltartó gázmaszk szűrő

Tovább


Bírod a horrort?

Marc Clancy trükkmester zseniális és elborzasztóan élethű (és gyomorforgató) horror.maszkjai. Néhány trükkjébe be is avat. Csak erős idegzetűeknek.

Tovább


Így készül a lázadók maszkja

Guy Fawkes a történelem egyik legérdekesebb alakja gonosz merénylőből 400 év alatt szabadsághős lett. Ma minden tüntetésen őt látni, bárhova mész a világban.

1605. november 5-én, nem sokkal éjfél után tartóztatták le Guy Fawkes-t egy, a londoni Westminster-palota közelében található pincében, ahol a férfi összesen 36 hordó puskaport őrzött. Fawkes elfogásával lepleződött le a híres "lőpor-összeesküvés", melynek résztvevői a néhány órával később összeülő parlament és I. Jakab angol király (ur. 1603-1625) felrobbantására készültek. Felségárulás vádjával fogták perbe, és rövid tárgyalás után kötél általi halálra ítélték. Az ítéletet 1606. január 31-én hajtották végre.

Tovább


Legdurvább mozis átalakulások

Tovább


A maszk hatalma

A mozi legfurcsább átalakulásai:

Tovább


Mobiltöltés légzéssel

A megújuló energiák közül a szélenergia egyre nagyobb szerepet kap. Egy érdekes koncepció a hordozható készülékekhez nyújt alternatív töltési megoldást. De nem kell várnunk a fuvallatra, hiszen az igyen energiát mi magunk szolgáltatjuk.

João Paulo Lammoglia találmánya ugyanis az emberi légzést hasznosítja. Az AIRE nevet viselő eszköz egy maszk, melyet egy vezetékkel csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A maszk belsejében kis szélturbinákat helyezett el a tervező, a lélegzésünk pörgeti a turbinákat, amely energiát állít elő.

Tovább


Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog