Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magas emberek nehéz hétköznapjai

Nem rájuk szabták a világot.

magas óriás problémaű akadálymagas óriás problémaű akadály

Tovább


Világ egy üvegben

Lina Cirilo és Laura Gonçales apró, önfenntartó ökoszisztémái. Mindegyik kézzel készült, különböző és egyedi. Ezek a kis ökoszisztémák szinte teljesen önfentartók nem kell aggódni a gondozás miatt A weboldaluk szerint csupán öntözni kell minden 10-15 napban, attól függően, hogy milyen meleg van.
üveg palack világ ökoszisztéma

Tovább


A legszebb apa-lánya pillanat

Amikor az örömapa először pillantja meg a lányát menyasszonyi ruhában. A fotós kedvenc képei.esküvő ruha apa örömapa pillanat

Tovább


Híres történelmi személyek ma

Becca Saladin grafikus dizájner megálmodta, a történelem híres személyei hogyan is festenének ma, ha köztünk járnának.

személyiség történelmi híres ma grafika

Kleopátra

Tovább


Az Empire State Building építése

Az Empire State Building New York város 102 emeletes, 381 méter magas épülete és egyik jelképe, 42 évig volt az USA legmagasabb épülete. Az épület New York Manhattan kerületében a 34. utca és az ötödik sugárút sarkán magasodik. Nevét New York állam becenevéből (Empire State) kapta.

A telek megszerzése után, 1930. január 22-én kezdődtek el a munkálatok. Az építkezésen 3400 munkás dolgozott, főként európai bevándorlók és mohawk indiánok, hogy a torony hamarabb elkészüljön, mint a 42. utcában épülő Chrysler Building. A rohamtempóban 14 építőmunkás veszítette életét. Az épület rekordidő, alig több mint egy év alatt készült el, és 1931. május 1-jén adták át.

Tovább


A fáraók XXI. századi birodalma

Mi lett volna, ha az ókori Egyiptomi birodalom a mai napig megőrzi nagyságát, és a fáraók töretlen dicsőséggel jut el a XXI. századba? A mesterséges intelligencia ezt is elképzelte.

Tovább


Akiket nem zavar a magasság

Vannak, akik tudnak tériszony nélkül élni. Húsz különleges fotó.

magasság mélység tériszonyű

Tovább


Tematikus esküvő

Mennyivel izgalmasabb a szertartás és a lagzi, ha Harry Potter stílusában ünnepel az ifjú pár és a vendégsereg. A meghívó is már a tekergők térképe.

Tovább


Máramaros, Erdély, Románia

Alex Robciuc román fotós, elsősorban romániai táj- és kulturális fotókat készít. Munkájára és stílusára festők (például realista tájképfestők) és számos ismert fotós is hatással volt. Munkái nagy része Máramaros megyére, szülőföldjére összpontosul, arra a mesebeli helyre, amely inspirált, és a természeti környezet, a kulturális örökség, a festői helyek és a szépen megőrzött hagyományok tekintetében a legjobb feltételeket kínálta, amiről egy fotós álmodhat. 20 csodás fotó.

Tovább


Találkozás önmagunkkal

Sztárok egy fotómontázson fiatalkori önmagukkal.

Cameron Diaz

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog