Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elfelejtett kocsma

Az angliai Loughboroughban 22 évvel korábban nyílt meg a Carillon Court pláza. Később elfelejtették, hogy korábban a helyén állt egy népszerű pub, amelyik a The Green Man névre hallhatott. Karbantartás közben véletlenül fedezték fel, hogy a kocsma földalatti része megvan a pláza alatt. Máig rejtély, hogy annak idején ki döntött úgy, és miért, hogy nem töltik fel a pincét. A pincehelység gyakorlatilag teljesen ép, csak a 22 év bezártság nem tett jót neki. Hozzáfogtak a kitakarításához és rendberakásához.

A világ érdekes Pláza pub kocsma elfelejtett

Tovább


Lazac helyett bodzát

Változik a medve-menű a klímaváltozás miatt.

Tovább


Melyik lesz a legkövérebb medve

A Katmai nemzeti parkban minden évben egy óriási verseny indul meg a túlélésért. A környék téli álomban lesoványodott medvéi próbálnak a nyáron minél vastagabb zsírt növeszteni, hogy felkészüljenek a következő télre. A világ érdekes medve téli álom hízás zsír lazac

Tovább


Mennyire vagyunk vakok egymásra?

Jen Seidel foglalkozása szerint Body Painter, vagyis professzionális testfestő. Ezt a szép szőke modellt a lányával közösen festették be, körülbelül háromórai munkával öltöztették fel virtuálisan. A tangán,  a csizmán, a sapkán és sálon kívül alapvetően meztelen!A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Közösen átmentek egy bevásárlóközpontba, hogy lássák, reagálnak-e az emberek. Az eredmény nagyon érdekes, amit a végén megnézhetsz a videóban. . Te észrevetted volna?

 

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

A világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés plázaA világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ementális kifli-felfújt
Macskaőrség: Donald Trump macskák  
Napi videó: 
Mini gőzmozdonyok  
Napi fotó: 
Ülőke

(via)

A világ érdekes meztelen modell testfestés pláza

Tovább


Lázadó brit gimnazisták

Tilos a rövidnadrág? Akkor jöjjön a szoknya.

Tovább


Ők a legkirályabb nagypapák

Mit számít a kor, ők igazán tudnak élni. Mert a test öreg, de a lélek fiatal.A világ érdekes nagypapa laza fiatalos

Tovább


A leghidegvérűbb hongkongi fickó

Mit érdekel a trópusi vihar, és az áradás! Van kávé és újság! Az ítéletidő elárasztotta HongKongot, és nem kímélte ezt a plázát sem. Ez szemmel láthatóan nem zavarta az idős urat, aki békésen kávézgatott tovább a Starbucksban. Az internet révén egycsapásra világhírű lett, és mémek áradata született. Íme több mint két tucat.A világ érdekes Hongkong áradás pláza öregúr mém

Tovább


Szeretet a politika ellen

Virággal, süteménnyel, öleléssel a fegyverek ellen.Az isten állatkertje tüntetés felvonulás lázadás ellenállás

Tovább


Az ördög quadmotorja

Az ember kevés, hogy ennek a szörnyetegnek a nyergében maradjon.

Kütyülógia motor quad Lazareth LM 847

Tovább


Még nézni is fáj!

Egészséges még ekkora hajlékonyság? Idősebb korukban milyen fájdalmakkal fizetnek majd ezért?

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog