Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha a férfi rendezi be a lakást

Egyedi maszkulin dizájn, ha a nők távol vannak.

Tovább


Ha a férfi rendezi be a lakást

Tovább


Benzinkútból legénylakás

New Orleansban egy férfi megvásárolt egy elhagyott benzinkutat, és legénylakássá alakította. Egyetlen hatalmas belső teret alakított ki, de a díszítéshez felhasználta az ott hagyott régi táblákat, szerszámokat, de még az autóalkatrészeket is.

Tovább


Gyönyörű elhagyott helyek

Tovább


A világ legdrágább lakása

A világ legdrágább penthouse lakása Monacoban vár gazdájára.

A penthouse lakásoknak a következő kritériumoknak kell megfelelniük: legfelső emelet, nagy alapterület (legalább 120-150 nm), a terasz mérete eléri a lakás alapterületének legalább felét, a lakás legalább két oldalról "nyitott", a lift a lakásban áll meg (speciális kártya vagy kód), nagy belmagasság.

Ezeknek bőven megfelel ez az eladó otthon. Monaco új felhőkarcolója, a Tour Odeon egyben a városállam legmagasabb épülete is: 49 emeletes, és 170 méter magas.

Tovább


Függőleges nyomortelep

Venezuela fővárosában, Caracasban városában áll a Centro Financiero Confinanzas, amit Dávid-toronyként ismernek a helybeliek. Nevét az építtetőjéről, David Brillembourgról kapta. Úgy épült, hogy ez lesz az ország harmadik legmagasabb felhőkarcolója. De sosem fejezték be, az építkezés 1994-ben leállt, amikor az országot elérte a bankválság. A ház visszaszállt a kormányra, de az nem tudott vele mit kezdeni. Az épület nem állt sokáig üresen. Önkényes lakásfoglalók szállták meg az épületet, számukat mára mintegy 2500-3500-ra teszik. Felépítették egy saját ökoszisztémát - szaniterek, villamos energia, kiskereskedelem, rekreációs központok, és az épület biztonságáról is gondoskodnak. Egy függőleges nyomortelep a XXI. században.

Tovább


Álom barlanglakás

Egy neves olasz dizájner, Patrizio Fradiani egy elbűvölő olasz városkában, Bagnoregioban megvásárolt egy romos épületet. Az épület több száz éves, története a XIV. századig nyúlik vissza. A hegytetőn álló kis városka házai tufából épültek, az építőanyag java részét a hegyből bányászták ki. Ezért a házakból közvetlen lejáratok vezetnek a barlangokba, amelyek a házhoz tartoznak.

Fradiani teljesen felújította az épületet, lakájossá tette a barlangokat, és berendezte az egész komlexumot. Így egy elbűvölő luxus barlangház jött létre

A ház kibérelhető heti 650 000 forintért.

Tovább


Propaganda-lakás Észak-Koreában

Ezt a fotósorozatot az Észak-Koreai  kormány adta ki, hogy lássa az egész világ, milyen is az élet Észak-Koreában. Az elnök, Kim Jong Un ellátogatott a fiatal gyári munkás családjához, hogy lássa, milyen kis hercig modern lakásban élnek dolgozó népének fiai.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Kenguru palack

Napi videó: Szellemváros

Napi fotó: Furcsa fürdőzés

(via funfix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Bioszféra a lakásban

Egyre több tervező foglalkozik a környezettudatos életmóddal a lakáson belül. A múlt hónapban bemutatott Ekokook ökokonyha után itt a Philips Design Probes csapat által tervezett otthoni farm, a Biosphere.

Tovább

1234
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog