Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vigyorogj éjjel-nappal

Új plasztikai sebészeti mánia tört ki Dél-Koreában. A lányok állandó mosolyt varázsolnak az arcukra.

Tovább


Miért érdemes horgászni?

Lehet rizsázni arról, hogy a pecázás megnyugtat, ellazít, blablabla, de az igazi cél akkor is a nagy fogás. Az igazi nagy fogás, amitől a többi pecás arcára kiül a sárga irigység, és legszívesebben van magát fojtaná a vízbe, vagy azt, aki az óriást a kezében tartja. Néhány igazi rekorder fogás:

Tovább


Gavin, a fotómodell hal

Pózol, vigyorog, látszik, hogy jól érzi magát.

Ausztráliában az egyik legnépszerűbb tengeri szórakozás a Seawalking. A tengeri séta tulajdonképpen búvárkodás, és mégsem az. Nincs szükség búvárengedélyre, sem búvárfelszerelése, palackozott levegőre.

Tovább


Ablakmosó pókemberek

 Minden tiszteletem az olyanoké, akiknek a fejében egy ilyen ötlet megszületik.  Egy gyerekkórház is hatalmas épület, és annak az ablakait is időnként meg kell tisztítani. És ha már gyerekkórház, akkor mossa az ablakot pókember!

 

A londoni Evelina gyermekkórház ablakait tisztogatja pókember:

 

American National Skyline company alpinistái október 17-én a Tennessee államban, a memphisi Le Bonheur Children’s Hospital ablakait mosták le. A pókemberhez itt csatlakozott Amerika Kapitány is.


 

A Pennsylvania Children's Hospital ablakait szuperhősök csapata tisztította, a korábbi két hőshöz csatlakozott Batman és Superman is. A takarítók az Allegheny Window Cleaning Inc.munkatársai.

És végül egy videó a memphisi akcióról:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Füstölt-sajtos pulykacsiga

Napi videó:   Szolid kislányból punkrock csaj lesz

Napi fotó:  Minden idők egyik legjobb kutyajelmeze

(via funnybits, allcleanservices, laughingsquid)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 

Tovább


Propaganda-lakás Észak-Koreában

Ezt a fotósorozatot az Észak-Koreai  kormány adta ki, hogy lássa az egész világ, milyen is az élet Észak-Koreában. Az elnök, Kim Jong Un ellátogatott a fiatal gyári munkás családjához, hogy lássa, milyen kis hercig modern lakásban élnek dolgozó népének fiai.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Kenguru palack

Napi videó: Szellemváros

Napi fotó: Furcsa fürdőzés

(via funfix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Torpedó talált el egy hajót

Ilyen békeidőben nem igazán lehet látni ilyet. Egy tengeralattjáró által kilőtt torpedó elsüllyeszt egy amerikai hadihajót. Ez normális körülmények között háborús cselekmény lenne, de most csak egy hadgyakorlat csúcspontja volt az esemény.

RIMPAC 2012 egy többnemzetiségű haditengerészeti gyakorlat. 23 országból 45 hadihajó, 100 repülőgép és több mint 20 000 katona vesz részt. A világ legnagyobb multinacionális haditengerészeti gyakorlatát immáron 23. alkalommal rendezik meg. A hadgyakorlaton egy ausztrál tengeralattjáró megtorpedózta az amerikai haditengerészet kiselejtezett Kilauea nevű hajóját.

Tovább


Koreai lánytábor

Bajban lesznek mifelénk a cserkészek, ha ilyen Koreában egy lánytábor. Ráadásul nem is észak-, hanem dél-koreai lánytábor.

Gyanakodtam, arra, hogy kamu, de ennek egyelőre nem találtam nyomát. De nem is írnak róla sokat. Nem tűnik sem büntető-, sem átnevelő- vagy leszoktató tábornak. A lányok jó erőben vannak, és néha még mosolyogni , nevetni is van erejük. A jelek szerint ezek a lányok tényleg katonai kiképzésre vágynak.

Tovább


Frédi-Béni ház 760 millióért

Ezt a bámulatos Malibui házat a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni világa ihlette. A házat a híres televíziós és rádiós személyiség, Dick Clark vásárolta meg 3,5 millió dollárért.

Tovább


Az egyszemélyes acapella kórus: Nick McKaig


Egy elképesztő fazon, aki egyszemélyes acapella kórusként működik. Nem csak az összes szólamot ő viszi, de minden egyes hangszert is a ő szólaltat meg a szájával. Eddigi legnagyobb munkája a Star Wars főcímzenéje. Nick kedvenc filmzene-szerzője John Williams, az ő munkássága előtt tisztelgett ezzel a művel.

300 munkaóra alatt 90 hangsávot rögzített. A videót két hónap alatt több mint egymillióan nézték meg.

Tovább


Napi gasztro: péniszhal

Ha Koreában készült fotókat vagy videofilmet nézel, szinte mindig szerepel a péniszhal. Nevét természetesen onnan kapta, hogy nagyon hasonlít a hímvesszőre. Ennek ellenére, vagy talán épp ezért népszerű csemege. Bár a külföldi turisták nehezen szánják rá magukat, hogy megkóstolják. De a szusi varázsa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog