Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ókori róma hihetetlen makettje

Gigantikus makett megmutatja hogyan nézett ki a I. Konstantin császár Rómája.ókor róma térkép makett

Tovább


Megunt tetoválások elrejtése

Mindenki hibázik, de néha ezek a hibák örök életűek, mint például tetoválnak. Szerencsére egy dél-koreai tetováló művész ezeket a hibákat újabb műalkotássá képes varázsolni. Legyen szó egy kifakult tetoválásról, amelyet meg kell menteni, vagy egy idézetről, amely elvesztette értelmét, Sigak instagrammon megosztott takaró tetoválásai második esélyt jelentenek az emberek számára. A képeken bemutatja az előtte/utána állapotot, de néhány fotón megmutatja a munka fázisait is. Tetoválás tetkó tatoo második eltakaró elfedő Sivak Dél-Korea

Tovább


Elvarázsolt gyerekkórházak

A kórházak rideg, fehér fertőtlenítőszagú épületek. Riasztóak egy kisgyerek számára. Hét évig ezelőtt Silvio Irilli olasz festőművész úgy döntött változtat ezen. Elindította Ospedali Dipinti (Festett Kórházak) projektjét, hogy megváltoztassa az olasz kórházak imázsát. Hét év alatt sikerült radikálisan átalakítania 12 kórház különféle egységeit: a recepciótól a gyermek-, radiológiai- és rákos részlegekig. Leggyakrabban vizi élőviláűgokat és rajzfilm karaktereket fest meg. Vagy olyan tájakat visz fel a falra, amelyek kitágítják a teret, hogy ne legyen a gyerekeknek olyan ijesztően szűk a tér.

kórház gyerek festés

Tovább


Sztárok egykor és most

Hihetetlen, de többségük jobban néz ki most.


Liam Neeson

Tovább


Akik idén 70 évesek lesznek

Az ember csak hüledezik, de valóban így elszáltak az évek. 12 híresség, aki idén tölti be a hetvenet.

Mary Steenburgen: Február 8.

Tovább


Az első olimpiák furcsa fotói

Furcsa ruhák, különös emberek, de a kötélhúzás- és a kerékpáros póló-verseny mindent visz.A világ érdekes olimpia korai érdekes furcsa szokatlan

Tovább


Gyakorolni, gyakorolni

Ha elég sokáig rajzolgatsz, meglesz az eredménye. 20 példa, hova lehet fejlődni néhány év alatt. A világ érdekes rajz rajzolás tehetség gyakorlás

Tovább


Méghogy a szerelem nem lehet örök

Párok kapcsulatuk kezdetén és most.A világ érdekesű szerelemű örök pár egykor és most

Tovább


Gengszterkorszak

Eredeti fotók a sok vérrel, alkohollal, és nem csekély romantikával átitatott korszakból, a szeszcsempészetről, bankrablásról, és gyilkosságokról elhíresült húszas és harmincas évekről. Természetesen a gengszterfilmek ugyanolyan hamis képet festettek a gengsztervilágról, mint a westernfilmek a vadnyugatról.

A világ érdekes Amerika USA gengszter korszak

Tovább


Kórházban is van karácsony

Brilliáns dekorációk helyi alapanyagokból.A világ érdekes kórház karácsony dekoráció

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog