Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csontfalak a katedrálisban

Kevés hátborzongatóbb háttere lehet egy madonna-szobornak, mint az emberi csontokból épített fal.

Tovább


Autópálya a házon keresztül

Osakában van egy hasonló épület, mint a mi budapesti körszállónk. Szép, magas, hengerformájú épület, de egy dologban nagyon eltér: az épületen keresztül megy egy autópálya.

5-4-21 Fukushima Fukushima-ku Osaka, Japán.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


A világ legnagyobb vízkereke

Ez a lenyűgöző műszaki csoda 150 éves, és még ma is működik.

Isle of Man, kis sziget az Ír-tengeren Nagy-Britannia és Írország közözz. itt található Laxey városka.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Minden idők legdurvább lánykérése

Az igazán szerelmes férfi hajlamos arra, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából. Az elmúlt években divatba jöttek a különleges lánykérések, az ügyesen megszervezett Flash mob, vagyis villámcsődület lánykérések. Sok ember a legváratlanabb helyen kezd el énekelni és táncolni, aminek a csattanója a kiszemelt hölgy váratlan megkérése.

Erre alapozva a Fox TV új műsort készített, amelyre szerelmes férfiak jelentkezhettek, hogy ilyen látványosan kérjék meg barátnőjük kezét. A csatorna kitett magáért, a show első részében leszervezte minden idők egyik leglátványosabb átverését és lánykérését. Mindezt megfejelték azzal, hogy azonnal össze is adták a párt.

Tovább


Kik a legjobban kereső olimpikonok

A londoni olimpián is sok olyan sportoló küzd, akiket a mindennapi életben nem csak az olimpiai szellem hajt. Jó néhány sztár keresett meg az elmúlt 12 hónapban több millió dollárt. A legjobban kereső sportolók húszas listája:

Marc Gasol (Spanyolország)

Sport: kosárlabda

Kora: 27 év

Kereset: 10.9 millió dollár

Tovább


Akiknek sikerült a test(sz)építés

Bárhol olvasunk vagy látunk hirdetéseket (akár tornagépet, akár fogyókúrás szert, vagy éppen magát a csodát akarják ránk sózni), mindig ott szerepelnek az "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" típusú képek. A legtöbbjén messziről látszik, hogy nem valódi képek, a fotók manipulálva lettek. Testek és fejek cseréltek helyet, hogy láthassuk a bizonyítékot, bizony csodát lehet tenni ennyi idő alatt.

Mindez elveszi a kedvünket attól hogy valóban megpróbáljunk egészségesebben élni, újraformálni testünket. pedig lehetséges, és sikerülhet. Igaz, nem két hét alatt, hanem hónapok kellenek hozzá, nem mozgás nélkül, hanem kemény munkával, és nem csodaporokat magunkba tömve, hanem egészségesen táplálkozva.

Az interneten rá lehet bukkanni olyan képekre, amelyek valódi "ilyen volt előtte/ilyen lett utána" történeteket mesélnek el. Ezek a férfiak és nők érthetően letargikusak az első képen, és jogosan büszkék a másodikon. Mert ők valóban megtették azt, ami mások szerint lehetetlen. Íme néhány ilyen fotó.

Ezek a képek nem véletlenül készültek. Amikor szakértői segítséggel elkezdték testük átalakítását, a trénerek azért készítették ezeket a képeket, hogy menet közben a tükör előtt állva, vagy újabb képeket készítve láthassuk az eredményt, hogy valóban kifizetődő a befektetett munka.

Persze ezeken a képeken látszik, hogy pózolnak, itt-ott befeszítenek a tökéletes látvány érdekeében. De mindenki tisztában lehet azzal, hogy jogosan teszik.

Tovább


Szakrális csodák: a Keresztek hegye

A Keresztek Hegye egy 60 m hosszú, és 40-50 m széles domb szántóföldek közepén található. Mindössze 10 méter magas. Egy kis ipari várostól, Siauliaitól 12 km-re északra található. A dombot és környékét ma már megszámlálhatatlan mennyéségű kereszt borítja. A hit, a szabadságvágy, és a megszállók elleni néma tiltakozás legszebb, legfenségesebb szimbóluma, nemzeti identitás emlékműve.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog