Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csak egy kis kő kell

Vannak, aki nem érik be azzal, hogy egyszerű járdát és kerítést építsenek maguknak. Ők hajlandóak sok időt áldozni arra, hogy valami különlegeset hozzanak létre. Ez is csak ugyanabból a kőből készül, de micsoda különbség az eredmény.A világ érdekes kerítés járda

Tovább


Akik komolyan gondolják a fák védelmét

Amiért építkezünk, még nem kell kivágni. A világ érdekes fa épület ház kerítés

Tovább


Rozsdakerités

Az Egyesült Államok és Mexikó közös határa. Beton, acél, sodrony és oszlopok. Ahol nem ér égig a kerítés, állandó a járőrszolgálat.A világ érdekes határ kerítés USA Mexikó

Tovább


Akvárium kerítés

A Mehmet Ali Gökçeoğlu egy török üzletember luxusvillát vásárolt Çeşmében, az Égei-tenger partján. Az üzletember azt akarta, hogy a házából minden szintről látni lehessen a tengert. Azonban a magas kőkerítés megakadályozta a kilátást az alagsorból.

Mit tesz egy vérbeli üzletember. Eltűntette a kőkerítést, és egy akvárium-kerítést építtetett a helyére.

Az akvárium-kerítés 55 méter hosszú.

Tovább


Terepjáró a határkerités tetején

Az Egyesült Államokat Mexikótól elválasztó kerítés nem véletlenül kapta a vasfüggöny nevet. A hegesztett, vasoszlopokból álló kerítés hivatott az Államoktól távol tartani az illegális bevándorlókat, és a drogcsempészeket. Nemrégiben a határőrség járőröző egysége különleges látványra lett figyelmes. A drogcsempészek rámpát épített a kerítés fölé, azon próbáltak áthajtani terepjáróval. A kocsi még bírta is erővel, de csempészek kihagyták a számításból az autó hasmagasságát, és az fennakadt a kerítés tetején. A csempészek ott hagyták fenn az autót.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Mekkora marhaság

Napi videó:   Rekviem az utolsó kékbálnáért

Napi fotó:  Háború zenés kisérettel

(via piximus)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog