Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Guruló otthon

Volt egy öreg kamionja, átalakította önjáró összkomfortos lakássá. Sok belső térre nem vágyott, annál inkább a szabadságra.A világ érdekes kamion teherautó átépités lakás otthon lakóautó

Tovább


Hotel Caruso

Eltöltenél néhány éjszakát egy XI. században épült kastélyban?A világ érdekes Olaszország Ravello kastély szálló XI. század

Tovább


Öreg londoni víztoronyból modern otthon

A régi víztorony évtizedek óta kihasználatlanul állt. Végül valaki megvásárolta, felújította, és modern részekkel kiegészítette. Furcsa, de a sok üvegfelület miatt mégis izgalmas részekkel toldotta meg.

Tovább


Légi kaszkadőrök a 20-as években

Amerikában a múlt század elején is már voltak adrenalin-lovagok. Hajmeresztő trükkök a légibemutatókról. A kaszkadőrök (és a pilóták) nem mindig élték túl.

Amerika 20-as évek kaszkadőr légi

Tovább


Az elhagyott pajta újjászületése

A 18. században épült, romos gazdasági épület mindenki által elhagyottan állt a telken. Azonban néhányan úgy döntöttek, hogy megmentik az enyészettől, és új értelmet adnak létezésének. Egy olyan különlegesség született, ahol a régi és modern összhangja szemet gyönyörködtető eredményt hozott.

A világ érdekes pajta régi öreg felújítás lakás

Tovább


Föld alatti otthonok

A kínai Hunan tartományban található Sanmenhi város lakóinak egy része furcsa körülmények között lakik. Otthonaik a föld alatt vannak, egy központi, égre nyitott udvarból nyílnak a helyiségek. Becslések szerint mintegy ezer ilyen lakás található a városban.

A világ érdekes Kína Hunan Sanmenhi föld alatti lakás

Tovább


Víztoronyban élni

Németországban újították fel és alakították át lakássá ezt a gyönyörű, téglából épített víztornyot. A tulajdonos egy hétszintes otthonnal büszkélkedhet, amiben négy hálószoba, és öt fürdőszoba kapott helyet. Gondolom, minden családtagnak saját emelete van. A víztornyot 850 000 euróért (246 millió forintért) kínálták eladásra.

A világ érdekes víztorony lakás

Tovább


Cementgyárból otthon

1973-ban a spanyol építész, Ricardo Bofill megvásárolt egy régi cementgyárat Barcelonában. Évek munkájával átalakította, és lenyűgöző modern, indusztriális stílusú lakóház lett belőle. Persze ehhez szeretni kell a nyers betonfelületeket, és a nagy fémszerkezeteket. A külsejére futtatott zöld növényektől gótikus katedrálissá változott a régi gyár.A világ érdekes spanyolország Barcelona cementgyár lakás

Tovább


15 csodálatos nappali

Zárt és nyitott nappalik a sarkkörtől a trópusokig.A világ érdekes lakás nappali különleges egyedi

Tovább


Elhagyott kastélyok szépsége

Dimitri Bourriau francia fotós grafikus dizájnernek tanult, de mindig is vonzotta a történelem és a romok. Nyugat-Európát bejárva elhagyott kastélyokra vadászott. Kiválasztotta tizenhármat, amely még elhagyottan, fényüket vesztve is fenségesek.kastély elhagyott rom

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog