Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a reklám visszavág

Igor Dobrowolski lengyel művész mélyütést vitt be a multivállalatoknak fordított reklámjaival. A képek a cég által a környezetben okozott kárra hívja fel a figyelmet, annak sokkoló következményeivel.Isten állatkertje környezetszennyezés szmét nagyvállalat multi reklám

Tovább


Feltűnik valami a képeken?

Nézd meg alaposan.A világ érdekes rejtőzködés hiba furcsa

Tovább


Nagykövetségek a nagyvilágban

Gyakran nagyon jellemző, milyen stílusú épületet választ egy ország, hogy nagykövete abban képviselje országát. 30 különböző stílusú épület a klasszikustól a modernig, az otthonostól a ridegig,a szokványostól az egyediig.

A világ érdekes nagykövetség épület

Franciaország: Port-Au-Prince, Haiti

Tovább


Egy kis sminkelés szülés előtt

A közösségi lét vadhajtása: óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy ilyenkor a gyerek születése a legfontosabb, vagy az újszülött csak egy szükséges kellék a tökéletes megható kép készítéséhez.

Tovább


ABC könyvesszekrény

Ne csak a könyveket olvasd, hanem a polcokat is. A bútort a Saporiti cég gyártja, minden egyes elem 20x20 hüvelykes, vagyis kb. 50x50 centiméteres. Az ötlet zseniális, csupán az ára röntja el az összképet. A polcokat egyesével, betűnként lehet megrendelni, darabja 350 dollár, körülbelül 100 000 forint. Egy rövid szó is fél millócskán túl van. A világ érdekes bútor szekrny betű könyv

Tovább


Párhuzamos világok

Guido Gutierrez Ruiz nem rest lehajolni a földre a témáért. A tócsákban tükröződő világot fotózza. Különlegesen szép perspektívát kínál.

Tovább


Egy epikus süllyedés

A Norvegian Epic nevű hatalmas óceánjárónak Puerto Ricoban nem sikerült a kikötés: sorban süllyeszti el az úszó rámpákat, amin az utasok szoktak kiszállni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Babák újrafestve  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Brandenburgi csirkecomb
Macskaőrség:  Gazdi, ébresztő!  
(via)A Norvegian Epic óceánjáró kikötés rámpa elsüllyed

Tovább


Találkozás ifjabb önmagammal

Ard Gelinck holland művész még nem találta fel az időgépet, de ismert embereket hozott össze közös fotókon saját fiatalabb önmagukkal.

A világ érdekes sztár híresség közös fotó ifjabb

Freddie Mercury

Tovább


 Ilyen is lehet egy iskola

Ahol fontos a közösségi élmény.A világ érdekes Koppenhága iskola közösség

Tovább


Arany helyett rézből

Van vastag sárgaréz-drótod? Egy kis kézügyességgel tiéd ehet a legdurvább fuksz a környéken. Így készül a "valódi" kubai lánc karkötő.A világ érdekes római lánc karkötő hamis arany sárgaréz

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog