Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális kameratok

Az osztott fotózással lenyűgöző képeket lehet készíteni. De a félig víz alatt, félig víz felett készült képek készítése nem egyszerű, speciális kamera, vagy különleges, vízhatlan kiegészítőkre van szükség. Ez azonban nem olcsó mulatság. Azonban egy srác néhány dollárból zseniális tokot barkácsolt, amellyel a profi eszközöket megszégyenítő fotókat készített.kütyülógia osztott fotó kamera tok barkács

Tovább


Titkos fegyverszekrények

Sose gondoltad volna, hogy ide fegyvert rejtettek el.Kütyülógia fegyver szekrény rejtekhely

Azokban az országokban, ahol engedélyezett a fegyvertartás, általában komoly követelményei vannak a fegyverek tárolásának. Például nem lehet töltött fegyvert tartani, gyermekek elől elzárva kell tárolni azokat. A jól zárható fegyverszekrények mellett sokan titkos rekeszekben tárolják a fegyvereiket. Ennek több oka is van. Egyrészt komoly értéket képviselnek, drága mulatság, ha ellopják. Külön kellemetlen, ha a betörők a tulajdonosok saját fegyvereit szegezik rájuk. De hosszú kínos beszélgetésekre számíthat a rendőrségen az, akinek a fegyverét ellopják, és később bűncselekmény során használják. De a cél lehet az is, hogy veszély esetén váratlan előkapott fegyverrel lepjék meg a támadót.

Épp ezért sok rejtett fegyverszekrény igazi iparművészeti remek. Egy átlagember álmában sem gondolná, hogy itt az ügyes asztalos rejtekhelyet alakított ki.

Kütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhelyKütyülógia fegyver szekrény rejtekhely

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Piszkos csirke
Macskaőrség:  Macskakoncert
Napi videó: Különleges emberek
Napi fotó:  Ausztrál aranyozott esküvői tank


(via)

Kütyülógia fegyver szekrény rejtekhely

Tovább


Sziklapatkány

Csöppet átalakította a klasszikus terepjárót.Kütyülógia autó terepjáró off-road rat rock sziklapatkány

Tovább


Minden nap új cipő

Ez sokkal királyabb, mint Marty MacFly önbefűző csukája.

Kütyülógia cipő e-ink színváltó mintaváltó

Tovább


Star Wars ajándéktippek

Ezektől minden rajongó szíve megdobban.

kütyülógia SW Star Wars ajándék

Tovább


Nem csak a gyűrű számít

Ha rajongó a barátnőd, a csomagolás plusz pont a lánykérésnél.

kütyülógia gyűrű eljegyzési geeky rajongó

Tovább


Halloween fényorgia

Amerikában csúcsra járatják a házak ünnepi kivilágítását. Nem csak karácsonykor, de már Halloweenkor is nyomják a műsort a komputer-vezérlésű LED fénycsodák.

Tovább


Guruló otthon 50000 dollárból

Egy platós alváz és sok munka kellett hozzá.

Tovább


Épített magának egy szuper-sportkocsit

Mindenki őt akarta látnia a 2015-ös Hainan Nemzetközi Autóipari Kiállításon

Tovább


Aston Martin DB 10

Íme James Bond új szuperkocsija. Már csak ezért is is irigylésre méltó Daniel Craig szerepe.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog