Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2011 legnagyobb esései

Lehet vicces, lehet ijesztő, lehet kárörvendő, lehet hogy összeborzadunk tőlük. Látványos és legtöbbször vicces esések, zuhanások, ugrások, karambolok, törések, és zúzások 2011-ből. De a legnagyobb tanulság, hogy isten állatkertje nagy. Mert mindenki kaszkadőrnek képzeli magát.

(Via Youtube)

Csatlakozz a több mint ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó:Kanyargós-patak, Gunnison Nemzeti Erdő, Colorado, Egyesült Államok

Ezt láttad már?

Legviccesebb kondom reklámfilmek

Egy elképesztő és vicces vadászat

Világcégek vicces kotonjai

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


A világ legmagasabb LEGO-karácsonyfája

Ez a világ legtökéletesebb karácsonyfája: valóban örökké zöld, nem hullatja a tüskéit, és ünnepek után a gyerekek játszhatnak vele.

A londoni Saint Pancras nemzetközi pályaudvar váróterme ad otthont az ünnepek idejére a világ legnagyobb LEGO karácsonyfájának. A LEGO hivatalos építészeinek két havi munkájával épült meg a karácsonyi csoda. A fa nem kevesebb, mint 12,2 méter magas. 172 ágát több mint ezer, szintén legóból készült "gömb" díszíti. Az egész fát apró LED lámpácskák borítják fényárba.

Tovább


Így vigyázz a fatáladra

A különböző nyári fesztiválokon és vásárokon az egyik legnépszerűbb vásárfiák a különböző fatányérok és fatálak, és egyéb fa konyhai eszközök. Egyik szebb mint a másik, nagyon igényesen készített iparművészeti alkotások. De hogy ilyen szép is maradjon a használat ellenére, az egy kis odafigyelést igényel.

Tovább


Kelet csodái: A leszálló sárkány öble

Vietnám egyik legszebb tája egy különleges természeti jelenség, a Ha Long öböl. Ez egy körülbelül 1500 négyzetkilométeres terület a Vietnami-öböl északi részén. Ez a Balaton felületének két és félszerese.

Tovább


Anyázz, ha fáj

Régóta mondják, ha káromkodunk, könnyebben elviseljük a fájdalmat. Sokáig azt hitték, hogy ez csupán önmentegetés. De sikerült bebizonyítani, hogy a káromkodás csökkentheti a fájdalomérzetet. Nagy Britanniában, a Keele-i Egyetem kutatói 64 önkéntes egyetemistát kértek fel a tesztre, amelyben kezüket olyan sokáig kellett jeges vízben tartaniuk, ameddig csak bírták, miközben tetszésük szerint szitkozódhattak. Ezután úgy ismételték meg a vizsgálatot, hogy miközben a résztvevők eltűrték a fájdalmat, csak nem durva szavakat ejthettek ki, melyeket például egy asztal leírásánál használnának.

Tovább


Disney erotikusan, avagy ha a mesehősök vetkőznek

J. Scott Cambell amerikai képregényrajzoló különleges naptárral lepte meg rajongóit 2010-ben: A Disney-rajzfilmek főhősnőit rajzolta meg hmmm... mondjuk úgy, Playboy-naptár stílusban. A buja Hófehérkétől a szexi Piroskáig.

Tovább


A karikatúra királyai: Marco Calcinaro

Tovább


Sztárok karikatúristája: Patrick Storgulski

Tovább


Filmkarakterek karikatúrái

Nem csak egy híres embert, egy zenészt, celebet, vagy egy politikus lehet karikírozni. Egy jól eltalált filmes karakter ugyanilyen méltóvá válik a torz tükörképre. Anthony Geoffroy karikatúrái.

Dr. House - House M. D. - Hugh Laurie

Tovább


Celeb karukatúrák királyai - Jason Seiler

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog