Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pendrive vibrátor

A hír olvasása után kételkedve kutakodni kezdtem, de valóban létezik. Szembe kell néznem a ténnyel, pontosabban ezt akarják belénk súlykolni, hogy az utazó üzletasszonyok útipoggyászának nélkülözhetetlen, sőt, talán legfontosabb kelléke a vibrátor. Az üzletemberek rendeljenek nyugodtan luxusprostikat, a hölgyek finom eleganciával segítsenek magukon.

Tovább


Hogyan szívasd az ifjú párt

Ma már nem divat az esküvőn elrabolni a menyasszonyt, a legénybúcsúra hozott guminő szánalmas, a lánybúcsúra vitt pénisz alakú torta pedig vér ciki. De akkor mivel lehet olyan meglepetést okozni az ifjú párnak, amitől az kínosan mosolyogva feszeng, miközben a násznép rajtuk mulat? Jöhetnek a párt cikiző esküvői tortaszobrok.

Tovább


Ég veled égi lámpás?

Egy újabb nevetséges féltörvény, ami semmire nem jó. Búcsúzhatunk a nyáréji lampion eregetéstől, mert a hatóság úgy döntött. Legalább is ők így gondolják.

Tovább


Fejetlen testek

Az interneten megosztott képek divatja állandóan változik. A deszkázás (planking) és a baglyozás (owling) már nem olyan menő, most a fejetlenség terjed. A képeken már nem deszkát vagy baglyot utánoznak, hanem testüktől különvált fejjel kell vigyorogni. Persze ez egyszerű trükk, de talán több fantáziát igényel, mint a korábbi idétlenségek.

Az új mánia neve horsemaning, a név eredete a fejnélküli lovas legendája. Nem új ötlet, az 1920-as években egyszer már népszerű volt.

Tovább


Videók, amivel hülyét csinálnak belőlünk

Szép lassan tényleg eljutunk abba a helyzetbe, hogy semminek nem lehet hinni, amit a neten keresztül kapunk. Jönnek a jobbnál jobb videók, álmélkodunk vagy szörnyülködünk, de aztán hamarosan kiderül hogy az egész csak átverés. Külön fájdalmasak a sporttal kapcsolatos átverések, amikor csodáljuk valakinek az elképesztő (és sajnos nem létező) ügyességét.

Aztán meg kell tudnunk, hogy egy víruskampány áldozatai vagyunk, ahol a reklámszakemberek csak azért készítették el a videót, hogy boldog boldogtalan továbbküldje, és minél többen nézzék meg a filmmel együtt a többé kevésbé bújtatott reklámot. Ezeknek a filmeknek az egyik jellegzetessége, hogy általában úgy tűnik, mintha véletlenül rögzítették volna az esetet amatőr kamerával.

A négy leghíresebb videó ebben a kategóriában:

Tovább


Perverz logók

Minden marketingtankönyv azt tanítja, hogy a jó logó megtalálása egy életre meghatározza cég arculatát. A mennybe emelheti, vagy a mélybe taszíthatja. Ezek után érthetetlen, hogy ezek a logók, hogy kerülhettek a nagyvilág szeme elé. A grafikus nem látott a szemétől? A reklámcég vezetése hogyan vihette ezt a megrendelő elé? És milyen megfontolásból fogadta el a megrendelő ezeket a munkákat?

Az alábbi logók - ha nem ismerjük a cégek profilját - finoman szólva is szexuális kicsengéssel bírnak, és köznevetség tárgyává tették a cégeket.

Tovább


Több mint kínos

Az éjszakai kórházi ügyeletre néha furcsa betegeket hoznak be, akik furcsán titkolóznak panaszaikról. Azután a röntgenfelvételek magyarázatot adnak a kényes és kínos titkokra.

Tovább


Börtön e-mail olvasásért

Sokan nem is sejtik, hogy az elektronikus úton továbbított üzeneteket ugyanolyan jog védi, mint hagyományos, papíralapú felmenőiket. Ez idegenek,és ismerősök estében számunkra egyértelmű. De ez ugyanígy igaz kollégáink és családunk esetében is. Általában ez nem okoz gondot, de ha a kapcsolat megromlott, ezt a felek már nem nézik jó szemmel. Komoly viták forrása lehet, és ha az egyik fél bizonyítani tudja, a másik fél komoly zűrbe kerülhet, akár bíróság elé is. Ez általában az ország jogi szabályozásán múlik.

Egy Michigani példa. A Rochester Hillsben élő Leon Walker felesége megtudta, hogy párja kutakodott a levelezésében, feljelentést tett ellene. Ez az állam törvényei szerint számítógépes visszaélés, és akár börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.  

Hogy mi volt a kutakodás oka, részletkérdés. Viszont Leon elkövette azt a hibát, egy harmadik félnek is megmutatta a birtokába jutott levelezést, ezzel bizonyítva saját igazát.  Ezt felesége rossz néven vette, és feljelentette, az ügy bíróság elé került.  Walker komoly bajba került, mert az elektronikus levelezés feltörése hacker tevékenységnek számít, amiért több évre börtönbe lehet kerülni.

Ami fontos, az elektronikus levelek elolvasása akkor is bűncselekmény, ha valaki a bekapcsolt gépet ott hagyta felügyelet nélkül. Tehát nem szükséges a tényleges feltörés, elég a levelek jogtalan elolvasása.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Őrült szurkolók

Tovább


Az egyetlen név, ami az űrből is látszik

Egy arab sejk kilométeres betűkkel a sivatag homokjába íratta nevét. A mestermű a Google Föld képein is remekül látszik.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog