Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megmentett mókus

A hurrikán után megmentett jószág lett a család legcukibb tagja.A világ érdekes Jill mókus Louisiana hurrikán

Tovább


Hurrikán előtt, hurrikán után

Európai szemmel felfoghatatlan pusztítást képes okozni egy hurrikán. Ezek a fotók az Irene hurrikán előtt és után készültek.

hurrikán Usa Amerika előtt után katasztrófa

Észak-Karolina

Tovább


Irma, már nem vagy édes

Az Irma névről 2017 őszétől nem a zseniális Jack lemmon film fog az emberek eszébe jutni, hanem hurrikán. Alig vonult el a Harwey, már itt jár a nyomában Irma, és úgy tűnik, hogy nagyobb pusztítást végez, mint elődje. Végigtarolta a Karibi-szigetvilágot, lecsapott Kubára, majd letarolta Floridát. Némileg szelidült, de még így is több államot veszélyeztet.A világ érdekes Írma hurrikán

Tovább


Hurrikán és áradás

Texas Államot minden képzeletet meghaladó katasztrófa sújtotta. Fotók veszteségről, szenvedésről, tragédiáról, bátorságról, önzetlenségről, emberségről, és a mindent legyőző humorról. Amikor egy kép többet ér, mint ezer szó. Texas hurrikán áradás

Tovább


A hurrikán túlélői

Nemrég tornádók pusztítottak Texas államban, elpusztítva 600 épületet és megölve 11 embert. Michael Delgado Rowlett otthona is megsemmisült. Michael órákat töltött azzal, hogy a romok között megtalálja kutyáit. Végre ugatást hallott. Beásott a romok alá, és kiderült, mindkét kutyája él és virul.A világ érdekes Texas hurrikán túlélő

Tovább


A világ legnagyobb farakása

A képeken a svédországi Byholma város használaton kívüli repülőtere látható. Svédországban helyi látványosság lett, miután gigantikus fa-lerakatot csináltak belőle.

Szinte elképzelhetetlen a halom mérete: 13 méter magas és 2000 méter hosszú. 12 sorban fekszenek a 5-6 méteres fatörzsek.

Tovább


15 000 roncsautó egy eldugott reptéren

A Sandy hurrikán alaposan megtépázta az Egyesült Államok keleti partját. Láthattunk képeket a lerombolt házakról, elárasztott metróról és pincékről, letarolt utcákról. Sokkal kevesebb figyelmet kaptak az autók, valljuk be, jogosan, hiszen sokkal kevésbé fontosak, mint a házak és az otthonok. De itt is óriásiak a károk.

Legalább 16 000 vadonatúj autót kellett leselejtezni mert a vihar elárasztotta területeken tárolták őket.

Newark kikötőjében van az egyik legnagyobb autófogadó kikötő. Erre a területre is lecsapott a hurrikán. Becslések szerint legalább negyedmillió használt vagy használatban lévő autó károsodott.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog