Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szokatlan barátság

Ohioban egy kis farmon nagyon szeretik az állatokat, igyekeznek megmenteni minden bajba jutott jószágot. Kilenc évvel ezelőtt fogadtak be egy német juhászt, aki a Sarge nevet kapta. Kiderült a kutya nem csak jó házőrző, de tökéletes bébiszitter. Óriási lelke van, és ő vigyáz a többi befogadott állatra.

Évekkel ezelőtt a család barátja, elhagyott őzgidát talált az erdő szélén. Órákon át figyelte, de nem jött érte az anyja. Az elhagyott árvát ő vitte a farmra. Sarge egész különleges módon ragaszkodott a kicsihez, óvta és vigyázott rá. Ma is együtt vannak sülve-főve. Egy különleges barátság képei.

németjuhász kutya őz barátság

Tovább


A baba olyan mint én!

A wisconsinban élő szociális munkás Amy Jandrisevits gondoskodik arról, hogy egyetlen gyerek se érezze magát másnak. Egy ideje olyan babákat készít, amelyek ugyanúgy néznek ki, mint a fogyatékossággal élő kis tulajdonosuk, bármilyen formában egyedi körülményekkel és testi jellemzőkkel. Ezzel hihetetlen örömet szerez a gyerekeknek, könnyebbé teszi önmaguk elfogadását, és beilleszkedésüket.

gyerek fogyatékos baba hasonló

Tovább


17 ember, aki megtalálta hasonmását

Milyen érzés lehet, amikor egyszer csak szemben áll veled a tükörképed?A világ érdekes hasonmás

Tovább


Legkirályabb újrahasznosítás

Blake McFarland kopott gumikból készíti szobrait. Egy-egy alkotáshoz 100-400 darabot használ fel. szobor gumi újrafelhasználás

Tovább


Apja fia, anyja lánya

Akár ember, akár állat, ez nem is lehet kérdés.

A világ érdekes hasonlóság genetika

Tovább


Újrahasznosított konténerházak

30 elképesztő kinézetű ház, amelyek újrahasznosított hajózási konténerekből épültek.

 

Mindenki saját otthonra vágyik, de sokan nem engedhetik meg maguknak a minőségi anyagokat. Ezért fordulnak sokan az alternatív lehetőségek felé. Az egyik ilyen például a leselejtezett konténer.

Az újrahasznosításnak ez a módja megfizethető alternatívát kínál. Meglepő módon egy ilyen otthon sokak számára nem kényszer, rengeteg rajongója van ennek az életformában.

Az Instagramon külön oldal, a "Shipping Container World" fogalakozik az ipari hajózási konténerekből épült kifejezetten menő és meglepően szép otthonoknak. gyönyörű otthonoknak szenteli magát. A legérdekesebb és legkreatívabb házakon sokszor fel se lehet fedezni miből készültek, mások direkt nem akarják elrejteni, hogy miből is épültek. Az talán még meglepőbb, hogy kifejezetten luxus igényű házak is épülnek ebből a furcsa alapanyagból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Hétköznapi tárgyakból épületek

Felipe de Castro, a 33 éves Rio de Janeiroban élő építész, várostervező, és művészet rajongó néhány olyan épületet álmodott meg, amelyhez az ihletet egyszerű hétköznapi tárgyak adták. terv látványterv épület használati tárgy

Tovább


First dogs - az első kutyák

Az új amerikai elnökkel újra háziállatok kerülnek a Fehér Házba. Megérkezett Bajnok és őrnagy, a két német juhász, akikért már most rajong az internet.

Tovább


Hasonmások mindenhol

Furcsa lehet találkozni önmagunkkal. hasonmás hasonlóság

Tovább


Bájos pofák és hatalmas fülek

Tündéri német juhász kölykök.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog