Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brutálisan környezetszennyező hajók

Folyamatosan próbáljuk csökkenteni az autó környezetszennyezését. De ami közben a tengereken folyik, az igazán megdöbbentő.

Tovább


Anyja lánya

Maya örökölte édesanyjától apró, de nagyon látványos genetikai hibáját.

Tovább


Tragikus frizurák

Vajon jól meggondolta, amikor megcsinálta?

Tovább


Az ősz is lehet szexi

Sokan küzdenek a korai őszüléssel, amit hajfestéssel próbálnak leplezni. Ennek legnagyobb ellensége a lenövés. A legtöbb 30 év körüli nő már talál itt-ott néhány ősz hajszálat, de mire 50 évesek leszünk, a haj körülbelül a fele őszül. A ráncokhoz hasonlóan az ezüst is az öregedés része. És abszolút nincs ezzel semmi baj.

A Hollywoodi színészek hajfestője. Jack Martin bebizonyítja, hogy az ősz is lehet fiatalos és szexi.
haj ősz festés

Tovább


Szivárvány sérók

Vajon a fodrásztől való távozás után mennyi ideig őrzi meg a formáját? Egy Szentpéterváron dolgozó orosz hajszobrász, Sznezana Vinnicsenko alkotásai.

Tovább


Az ősz is szexi

Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

Tovább


Természet ihlette frizurák

Ursula Goff lenyűgöző hajkölteményei.

Tovább


Fagyos frizurák

Az egyik legkirályabb téli móka ülni eg forró vízzel teli medencében, miközben fejünk kinn van a jeges hidegben. A bátrabbak gyorsan rájönnek, hogy a bevizezett és megfagyott haj tökéletese alkalmas furcsa és vicces frizurák készítésére. Nem kell aggódni se a hajnak se a fejnek nem lesz baja tőle. tél medence víz jég haj frizura

Tovább


Legkirályabb szállodai törölközők

Kedves és vicces meglepetés a vendégnek.szálloda törölköző hajtogatás

Tovább


Az egyszemélyes város

A koronavírus miatt Kínában tízmilliós városokat zártak karanténba és ürítettek ki. Emberi ésszel szinte felfoghatatlan, hogyan lehet milliókat evakuálni. Nicole Chan egyike azoknak a keveseknek, akik a lezárt területen belül maradtak. A művész "Egyszemélyes város" című fotósorozata megdöbbentő és ijesztő őszinteséggel mutatja be a 24 millió lakosú, de most üres várost.corona vírus Kína Sanghaj Nicole Chan

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog