Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így változott a világ

Hires helyek 100 évvel ezelőtt és ma.

100 év híres hely világ változás100 év híres hely világ változás

Tovább


Akiknek elsőre nem sikerült

Nem mindenki fut be tiniként. Sokan már fiatalon ismertek lesz, de vannak olyan sztárok, akiket csak idősebb korukban ismert meg az egész világ. (A név mögött hány évesen lettek ismertek)A világ érdekes sztár híresség ismert későn

Morgan Freeman 50

Tovább


11 híres római épület egykor és most

Hogyan néztek ki a római birodalom legendás épületei, amelyeket ma már csak romokban láthatunk.

A világ érdekes Róma római birodalom épület híres látvány

Circus Maximus

Tovább


Neandervölgyi sztárok

A neandervölgyi ősemberek a modern ember legközelebbi rokonai, és leszámítva erőteljes arcvonásaikat - hatalmas orr, szögletes arccsont, kiugró szemöldök - nem is különböznének olyan nagyon tőlünk. Ha modern ruhákban lennének, az utcán fel sem figyelnénk rájuk.

Ez akarta megmutatni a közösségi oldal. Felkért tehetséges művészeket, hogy híreségeket, ismert embereket változtassanak át neandervölgyi ősemberré. Íme a harminc legsikeresebb munka.

sztár celeb híresség neandervölgyi ősember

George Clooney

Tovább


Híres történelmi személyek ma

Becca Saladin grafikus dizájner megálmodta, a történelem híres személyei hogyan is festenének ma, ha köztünk járnának.

személyiség történelmi híres ma grafika

Kleopátra

Tovább


Hírességek rajzfilm stílusban

Sok híresség és filmes karakter legalább annyira egyedi, mint a leghíresebb rajzfilmeké. Dino Tomic tehetséges horvát művész elindított egy szórakoztató kis mellékprojektet: hírességek és karakterek különböző rajzfilmstílusokban.rajzfilm híresség

John Wick (Keanu Reeves)

Tovább


Találkozás önmagunkkal

Sztárok egy fotómontázson fiatalkori önmagukkal.

Cameron Diaz

Tovább


Történelmi figurák mai köntösben

Hogyan néznének ki a régi korok nagy alakjai, ha szemben ülnének veled a metrón.​

Tovább


Sztárok, akik morális iránytűként szolgálnak

Manapság ha valakit hírességnek nevezünk, ennek van egy enyhe pejoratív jelentése is. Ez nem véletlen, hiszen számtalan példát hozhatunk fel a sztároknál gyakori rossz tulajdonságként: kivagyiság, önzés, esztelen pazarlás, stb. De vannak szép számmal olyanok is, akik hírnevüket nemes célok érdekében használják fel, és erre saját vagyonukból, idejükből is áldoznak. 15 híres ember, aki morális iránytűként szolgálhat társadalmunknak.

1. Keanu Reeves rákkutatási programot alapított, amely a gyermekkórházakat támogatja.

Tovább


Színészek és híres karaktereik  II.

Általában csak azután ismerjük fel a színészeket, miután híressé válnak. De mielőtt nevek lettek, a karakterükről ismerték őket. Például Macaulay Culkinet sokáig Kevinként volt ismerős a Reszkessetek betörők után. Vagy sokan még évekig Rockyként ismerték Sylvester Stallonét. Ebben a különleges fotósorozatban a holland grafikus, Ard Gelinck különleges páros fotókat készített: a színészek együtt állnak modellt egyik ikonikus karakterükkel.

színész karakter híresség

Eddie Murphy és Axel Foley

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog