Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amilyennek még nem láttad a világot

A világ egészen más a mikroszkóp alatt. Egy új dimenzió nyílik meg, fantasztikus tájakkal, ijesztő szörnyekkel.

A tű foka, és a befűzött piros cérna

50-szeres nagyítás - a szempilla szőrszálai

Vérrög

1000-szeres nagyítás - a hanglemez barázdája

Csokoládé

Macskabolha

Házilégy

A merevlemez írófeje

Házipor huszonkétmilliószoros nagyításban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Miért eszel műanyagot?

Napi videó:   Mégis vannak jó emberek

Napi fotó:  Miért ne vegyél ilyen kocsit szőke nőnek

(via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Magángátak a Mississippi partján

Amerikában a Mississippin sem ritkák az árhullámok, és ott is előfordul gátszakadás. A Yazoo mellékfolyó mellett a helybéliek megelégelték, hogy otthonaikat elmossa az ár, ezért aki megtehette, otthona köré saját gátat épített. A gátat nem bontják el az ár elvonulása után, csak megnyitják. Ha újabb árhullám jön, újból elzárkóznak.

Tovább


Nádtetős házak az Egyesült Királyságban

A helyi mesterek kicsit profibban nyomják.

Tovább


Gyönyörű elhagyott helyek

Tovább


Egy sziget - Egy ház

A világ legkisebb lakott szigetei. Itt tényleg nem jelent problémát együtt élni a szomszédokkal. Ugyanis nincsenek. Egy sziget, egy ház. A boldog magány privát világai.

Tovább


A leggazdagabb falu vett egy felhőkarcolót

Egy kínai faluban felépítettek egy 328 méter magas felhőkarcolót, amely magasabb, mint a párizsi Eiffel-torony vagy a New York-i Chrysler Building. Ráadásul egy egytonnás aranybivalyt is lehet simogatni. Egy épületben és településben a modern Kína minden ellentmondása.

A kelet-kínai Csiangszu tartomány Huahszi nevű szocialista mintafalujában 3 milliárd jüanért (102 milliárd forint) épített, 74 emeletes épület a világ 15. legmagasabb toronyháza. A felhőkarcoló csaknem 200 ezer négyzetméterrel növeli meg a rendelkezésre álló területet, az építmény kínai neve, Cengti (Zengdi, a terület megnövelése) is erre utal.

Tovább


Ide akarok felköltözni

Vagy ide... vagy ide...

Tovább


Függőleges nyomortelep

Venezuela fővárosában, Caracasban városában áll a Centro Financiero Confinanzas, amit Dávid-toronyként ismernek a helybeliek. Nevét az építtetőjéről, David Brillembourgról kapta. Úgy épült, hogy ez lesz az ország harmadik legmagasabb felhőkarcolója. De sosem fejezték be, az építkezés 1994-ben leállt, amikor az országot elérte a bankválság. A ház visszaszállt a kormányra, de az nem tudott vele mit kezdeni. Az épület nem állt sokáig üresen. Önkényes lakásfoglalók szállták meg az épületet, számukat mára mintegy 2500-3500-ra teszik. Felépítették egy saját ökoszisztémát - szaniterek, villamos energia, kiskereskedelem, rekreációs központok, és az épület biztonságáról is gondoskodnak. Egy függőleges nyomortelep a XXI. században.

Tovább


Álom barlanglakás

Egy neves olasz dizájner, Patrizio Fradiani egy elbűvölő olasz városkában, Bagnoregioban megvásárolt egy romos épületet. Az épület több száz éves, története a XIV. századig nyúlik vissza. A hegytetőn álló kis városka házai tufából épültek, az építőanyag java részét a hegyből bányászták ki. Ezért a házakból közvetlen lejáratok vezetnek a barlangokba, amelyek a házhoz tartoznak.

Fradiani teljesen felújította az épületet, lakájossá tette a barlangokat, és berendezte az egész komlexumot. Így egy elbűvölő luxus barlangház jött létre

A ház kibérelhető heti 650 000 forintért.

Tovább


Fára épült házak felnőtteknek

Ez nem játék, de játékos embereknek. Fűrész balta, szeg, pár tucat léc még akad, de ekkora fa az udvarban, na az a gázos.



Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Okos villa

Napi videó:   Kaszkadőr macska

Napi fotó:  A szállítás apró trükkjei

(via pinterest)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog