Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Álomvilág és valóság

Sokan elhiszik azt a hamis képet, amit az instagramm sztárok közvetítenek magukról. Egy olyan életet hitetnek el a követőikkel, amilyet csak a fotózás idején élnek. Vagy még akkor se, mert csupán egy megrendezett idilli pillanat műanyag másolata.

De egy thai modell tudja, hogy minden tökéletesinsta-fotó mögött egy egészen más valóság áll, és nem fél megmutatni. Vienadoll vidám "Instagram vagy valóság" kollázsokat készít.

Tovább


A 2020-as év európai vadfotósai

38 országból több mint 19 000 fotót küldtek be a Német Természetfotós Társaság idei versenyére. Október 22-én, az első virtuális díjátadó ünnepség keretében díjazták az év rangos európai vadfotós versenyének győzteseit. 30 díjazott remekmű.

Tovább


Az év legjobb madárfotói

A fotóverseny harminc legjobb képe.madár fotó

Tovább


Ami csak a levegőből látszik

A Drone Photo Awards zsűrije kihirdette 2020 legjobb drónfotóit. drón fotó verseny győztes

Tovább


Ha Pixar hős lehetnél

Két programozó és mesterséges intelligencia-rajongó, Justin Pinkney és Doron Adler elkészítettek egy "toonification" applikációt, amely alapvetően aranyos rajzfilmfigurává változtatja arcképet. A mély tanulásnak köszönhetően az algoritmus "finomhangolja" az eredeti arcot, és ötvözi azt egy rajzfilm modellel, az identitások változatlanok maradnak, de a jellemzők rajzfilmesek.

pixar karakter animáció rajz fotó

Leonardo Dicaprio

Tovább


2020 legjobb vízalatti fotói

A Scuba Diving Magazin 2020-as Az Optikádon keresztül ( Through Your Lens Underwater Photo Contest) fotó versenyének győztesei.vízalatti fotó verseny győztes

Tovább


Vidám vadvilág

A 2020-as vadvilág fotóverseny humoros képeinek győztesei.vadvilág fotó verseny győztes

Tovább


Az apró részletekben rejlő szépség

A 2020-as makroművészeti fotóverseny nyertes képei.makró fotó verseny

Tovább


Megdöbbentő fotópárok

Műholdfelvételek, amelyek a bejrúti robbanás előtt és után készültek. Bejrút robbanás műhold fotó

Tovább


Csúnyán elrontott fotómaszkok

Mivel az életünk részévé vált a maszk, egyre többen próbálják meg egyedivé tenni. Már korábban is kísérleteztek azzal, hogy valódi arcnak tűnő maszkot készítsenek. Most egy vállalkozás azt ígérte, hogy az elküldött fotó alapján elkészíti a saját arcot a maszkra. Többen megpróbálkoztak vele, de a nyomtatás nem túl sikeres, és ezt megosztották a világgal is. A végeredmény egy húsz százalékkal nagyobb arc, mint kellene. Egyszerre vicces és rémisztő.arc maszk fotó nyomtatás rossz vicces

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog